Даваме начало на прогнозите със сблъсъка от BTS Pro Series

...
Даваме начало на прогнозите със сблъсъка от BTS Pro Series
Коментари Харесай

Голямо дерби в света на Counter-Strike

Даваме начало на прогнозите със конфликта от BTS Pro Series сред Thunder и Cr4zy. Разликата в класите не е дребна, а това си пролича и от груповата фаза, в която ТP приключи със единствено 3 победи, а Cr4zy направи серия от 6 триумфа и единствено едно проваляне. Тук ще търсим още една победа за Cr4zy, която е при коефициент 1.65 в efbet .

Втората среща е от ESL One: Road to Rio. Team Heretics ще се опита да сервира втора изненада в шампионата, откакто завоюва първата си борба с Dignitas. TH се изправя против ЕNCE. Това е един тим, който не може да откри своята игра, само че в първата среща победи Fnatic. Очакванията са ENCE да смъкна на земята френските геймъри и да завоюва борбата. Крайният триумф за отбора е при коефициент 1.50 в efbet .

Последната прогноза е огромното дерби сред Astralis и Fnatic. Датчаните стартираха с победа в шампионата, като демонстрираха добра игра. Шведите пък бяха надиграни от ENCE и в този момент би трябвало да търсят триумф непременно. Очаква ни една изключителна борба, която ще се реши от самостоятелните проблясъци на огромните звезди на двата отбора. Все отново тук ще потърсим победа на легендите от Astralis, която е при коефициент 1.55 в efbet .

Източник: prognozi.efbet.com

Снимка: Hltv
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР