Даваме кратък срок на правителството да отмени зеления сертификат, до

...
Даваме кратък срок на правителството да отмени зеления сертификат, до
Коментари Харесай

Костадинов: Ако не се отмени зеленият сертификат, ще призовем народа да нахлуе в НС

Даваме къс период на държавното управление да анулира " зеления документ ", до първата седмица на януари, или от " Възраждане " ще призовем народа да нахлуе в Народно събрание. Ако не желаете разсъдък, ще получите гражданска война.

Това разгласи в декларация от парламентарната естрада водачът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

" Нормалността в България е на границата. Под предлога, че се грижат за нашето здраве, желаят да се имунизираме покорно. Спират се планови интервенции поради КОВИД отделенията. Казват какъв брой са умряли от вируса, само че не и от неуредиците в лечебните заведения. Предприемачите изнемогват поради високите цени на тока, а хиляди служащи бяха принудени да се имунизират, с цел да запазят работните си места. Защо не се погрижихте със същата мощ за онкоболните, за хората чакащи трансплантации? Има плашещо съглашателство сред държавните управления на Радев-Борисов-Петков, сподели той във връзка имунизацията.

От " Възраждане " изрично се разгласяваме срещу наложителната имунизация - слагането на тези " пробни течности ", добави Костадинов.

В края на декларацията се съдържаше пряк апел за навлизане и напън над народните представители. Призовавам депутатите да се въздържат от сходен език в, а и отвън пленарната зала. Те са определени в Народното събрание да пазят позиции, само че не и да приканват за принуждение. Надявам се вие, а и другите ръководители да не позволяват сходен език в залата, прикани в отговор Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия. Но шефът на Народното събрание Никола Минчев единствено му благодари за изявлението.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР