"Давам се само на един." Това сподели синоптичката Натали Трифонова.

...
"Давам се само на един." Това сподели синоптичката Натали Трифонова.
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Давам се само на един - slava.bg

"Давам се единствено на един. " Това показа синоптичката Натали Трифонова. Освен в ефир пред цяла България русокоската сподели любовта си към своята възлюбена и със фотография с надпис "Твоя ". Последвана от малко, тъкмо и ясно обръщение - Негова.

Вероятно обичаният й към момента се споделя Доан Хасан, за чиято обич разкри преди време самата синоптичка. Двамата били дружно още от учебно заведение, а в този момент русокоската била подготвена да сътвори семейство с него, защото той бил мъжът за нея. И до момента в който събитията доведат до своя законосъобразен процес, Натали мечтае за пътешествия в най-екзотичните кътчета на света. И ги реализира. Вече е била в Куба, Френската ривиера, Санторини и други красиви кътчета. А в рубриката й в bTV, в която показва разнообразни страни и забележителностите им, тя нееднократно споделя за желанието й да почива измежду плажове, палми и екзотични коктейли.

"Вижте хората по света какви дворци вършат за своите обичани. Няма ли кой да построи за нас такива покои и по този начин да засвидетелства любовта си ", обърна се Натали към колежката си Диана Любенова, намеквайки дебело какво би трябвало да направи Доан за нея. "Най-малко къща, само че и това не е малко ", отговори Диана.

Натали преглъща не изключително прелестно възприятието, което я обзема при полет със аероплан. Обзема я смут единствено при мисълта за скачане с бънджи или парашут, втурване със ски или скокове във вода от високо трамплин. За казуса признава самата сексисиноптичка. Затова русокоската избира да гледа в профил с топла напитка, вместо да се овъргаля в снега.

Затова и при визитата си в Боровец неотдавна Натали се радваше на прелестната природа и с него в профил, където заложи на дълго палто кожени панталони и високи ботуши. Облеклото е надалеч от обичайна ски екипировка, написа „ България Днес”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР