Давам не повече от 2 години хоризонт за този кабинет.

...
Давам не повече от 2 години хоризонт за този кабинет.
Коментари Харесай

Цветанов: Давам не повече от 2 години хоризонт за кабинета на Петков

„ Давам не повече от 2 години небосвод за този кабинет. Президентът няма да търси борба, а може би ще посочва проблемите, в случай че има такива, с същинските им имена. Той го съобщи доста ясно на срещите с опозиционната сега партия, която е ГЕРБ ”, съобщи ръководителят на „ Републиканци за България ” Цветан Цветанов пред Nova News.

Той е на мнение, че ще се счита за триумф, в случай че четворната коалиция „ успее да изкара ” до локалните избори. 

„ До момента виждаме единствено едни положителни планове. Оттук нататък би трябвало да се носи отговорност. Разпад ще провокират несъгласията, които ще зародят. Знаем, че да се създадат промени, би трябвало да знаем какви са секторните политики. Никой не е видял още публично качена програмата за тях, не се знае и какъв ще бъде бюджетът, който би трябвало да бъде признат от настоящия кабинет ”, съобщи Цветанов и напомни, че досега се правели прогнози за увеличение на дълга.

Това, съгласно него, значи, че страната може да влезе в дългова серпантина.

„ Имаме четворна коалиция, което значи, че всеки ще желае неговия сектор да бъде гарантиран финансово. Когато това не се случи, това значи, че ще имаме причина за спорове и несъблюдение на положителните планове ”, добави политикът.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР