Даун Джентри, съдия в съда в окръг Кентън, е обвинена

...
Даун Джентри, съдия в съда в окръг Кентън, е обвинена
Коментари Харесай

Шокиращо: Съдийка правила секс тройка с колежка в съда СНИМКИ

Даун Джентри, арбитър в съда в окръг Кентън, е упрекната в голям брой нарушавания през ноември.

Тя е пусната в заплатен отпуск тази седмица в очакване на правосъдното решение.



Джентри е упрекната, че е принуждавала чиновниците на съда да работят по нейната акция за правосъдните избори, като е отмъщавала на тези от тях, които не желаели да работят за нея. Освен това тя наела мъжа, с който са имали полови връзки, написа в документите на правосъдната комисия, която проверява държанието й. Тя отхвърля всички обвинявания.


Двамата с някогашния свещеник свирят дружно

Съдията, която беше определена през ноември 2018 година е упрекната, че е наела своя ухажор, някогашен свещеник, и му разрешавала да свири на китара и да пее в съда, „ прекъсвайки работата на останалите чиновници в работно време “, е записано в документите. Защитата на Джентри съобщи, че тя не е осъзнавала, че държанието на мъжа пречи на сътрудниците й.


Любовникът на съдийката Даун Джентри

Освен това Джентри, любовникът и й още една жена, чиновник на съда, са имали дружно полови интензивности в постройката, написа в обвиняването. Тя отхвърля и това.



Срещу дамата са повдигнати още няколко обвинявания, в това число, че е водила децата си на работа и им е разрешавала да участват на конфиденциални правосъдни съвещания. Веднъж нейно дете разпознало едно от децата, включени в поверителен случай, написа в обвиняването.
Разследващата комисия упреква Джентри и в одобрение на подправени или неточни документи и разрешава на чиновниците си да използват алкохол в сработно време.

Очаква се съдията да остане в отпуск в продължение на 1-2 месеца.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР