Датският принц Николай - големият син на принц Йоаким, навърши

...
Датският принц Николай - големият син на принц Йоаким, навърши
Коментари Харесай

Датски принц вече е най-желаният ерген в Европа

Датският принц Николай - огромният наследник на принц Йоаким, навърши 18 години и е подготвен да измести английския принц Хари като най-желания ерген в Европа, заяви в. " Дейли мейл ".

Повечето младежи означават тази годишнина като си поръчват алкохол в кръчмата с другари. Пълнолетието на датския принц естествено беше отпразнувано по-бляскаво - с вечеря на кралската яхта " Данеброг ", дадена от баба му кралица Маргрете за цялото кралско семейство.

Родителите на принц Николай са разведени преди повече от 10 години. Раздялата им през 2004 година беше първата в датското кралско семейство от 160 години.

Сега принц Йоаким е женен за принцеса Мари и има наследник и щерка от нея. На вечерята беше поканена и майката на Николай - Александра.

Prince Felix of Denmark celebrated his 15th birthday on July 22. New photos of Prince Felix with his elder brother Prince Nikolai were taken pic.twitter.com/NRmEDO5rt1
— Tesouras&Tiaras (@TesourasTiaras) July 24, 2017
Кралският замък популяризира два публични портрета на принц Николай за специфичния мотив. Той е седми за наследяването на трона. Специална купа или земи за празника принцът не е получил, само че родителите му ще продължат да го устоят, до момента в който учи.



Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР