Датският полузащитник ще може да продължи да играе професионален футбол.

...
Датският полузащитник ще може да продължи да играе професионален футбол.
Коментари Харесай

Страхотни новини за Ериксен - ще може да продължи да играе професионално!

Датският полузащитник ще може да продължи да играе професионален футбол. Това твърди неговият сътрудник Мартин Шуутс, съгласно който няма причина, която да постанова Ериксен да се откаже от това да играе на професионално равнище.
Както е известно, Кристиан Ериксен претърпя противен здравословен случай по време на Евро 2020, откакто получи сърдечен арест и припадна на терена по време на мач. Сърдечният проблем сложи под въпрос кариерата на датчанина, само че наподобява, че той ще може да продължи да прави това, което най-вече обича.
" Кристиан е в действителност доста добре. Надяваме се, че той ще се завърне към професионалния футбол. Няма причина да не бъдем оптимисти в това отношение ", показа неговият сътрудник Мартин Шуутс. " Той работи доста крепко и се веселя, че съумя да стори това в последните месеци на мира ", добави Шуутс.
Ериксен се съгласи да разтрогне контракта си с Интер, където нямаше по какъв начин да продължи кариерата си, защото в Италия не се позволява на хора с сходни здравословни проблеми да играят професионален футбол. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР