Датският национален селекционер Каспер Хюлмен не изненада с предварителната група

...
Датският национален селекционер Каспер Хюлмен не изненада с предварителната група
Коментари Харесай

Лорд Бендтнер представи част от състава на Дания за СП

Датският народен селекционер Каспер Хюлмен не изненада с предварителната група от футболисти за Световното състезание, откакто разгласи 21 от общо 26 души, които ще пътуват за Катар. Имената на останалите петима футболисти ще станат ясни след изиграването на последните мачове от европейските клубни шампионати.

" Дотогава могат да се случат доста неща. Разбирам желанието на всички окончателната група да стане ясна допустимо най-скоро, само че това е верният метод. Много от футболистите ни имат да изиграят по два мача и нещата елементарно могат да се трансформират ", съобщи той.

Съставът бе оголен с онлайн видео, включващо модифицирана версия на националния химн, почитатели на Дания и добре познати лица като някогашния нападател Никлас Бендтнер и някогашния министър председател Хеле Торнинг-Шмит.

Лидери на Дания ще бъдат капитанът Симон Кяер и плеймейкърът Кристиан Ериксен, който се възвърне изцяло от сърдечен арест, получен по време на Европейското състезание. Там са още играчи като вратарят Каспер Шмайхел, бранителят Андреас Кристенсен и нападателят на Айнтрахт (Франкфурт) Йеспер Линдстрьом.

" Все още има десетина или дванадесет души, за които се двоумя ", добави Хюлмен и остави отворени вратите за играчи като Кристиан Норгор и Юсуф Поулсен, които не са в предварителната група от 21 души.

Датчаните ще играят в група с Тунис, Франция и Австралия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР