Датският нападател Никлас Бендтнер ще трябва да изпълни своята присъда

...
Датският нападател Никлас Бендтнер ще трябва да изпълни своята присъда
Коментари Харесай

Бендтнер загуби обжалването, ще лежи 50 дни в затвора

Датският нападател Никлас Бендтнер ще би трябвало да извърши своята присъда от 50 дни затвор поради побой над таксиметров водач в Копенхаген, откакто загуби обжалването против неоправдателна присъда. По-рано този месец Бендтнер беше приет за отговорен за принуждение против таксиметров водач в датската столица на 9 септември.

30-годишният футболист не е носил колан по време на транспорта в Копенхаген, напуснал е таксито дружно със своята другарка, не е платил желаната от водача сума, блъснал го е в лицето и го е ритнал. Бендтнер призна, че е блъснал мъжа, само че съобщи, че го е направил при самоотбрана след спор за цената. Нападателят беше наказан на 50 дни затвор и санкция от 1500 крони (230 долара).

Държавният прокурор на Копенхаген написа в Туитър, че " присъдата е дефинитивна ". Все още не е ясно по кое време тъкмо Бендтнер ще излежи присъдата си. Бендтнер, някогашен състезател на Арсенал и Ювентус, който в този момент играе за норвежкия Розенборг, не е викан в националния тим на своята страната в последните месеца поради слаба форма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР