Датският Копенхаген победи ЦСКА с 2:1 в среща-реванш от 3-ия

...
Датският Копенхаген победи ЦСКА с 2:1 в среща-реванш от 3-ия
Коментари Харесай

ЦСКА приключи с Лига Европа след втора загуба от Копенхаген

Датският Копенхаген победи ЦСКА с 2:1 в среща-реванш от 3-ия квалификационен кръг в шампионата Лига Европа и с общ резултат 4:2 се класира за плейофите в шампионата.

Двубоят ще се запомни с релативно вялата игра на българския тим, мощното показване на 33-годишния сенегалски нападател на домакините Н`Дойе и съдийската неточност за първия му гол в мача.

Копенхаген поведе преди почивката с 1:0 с гол от засада на сенегалския си нападател Н`Дойе. Той откри резултата в 23-ата минута, с гол от очевидна засада, която не бе забелязана от съдиите. Това разколеба „ алените ” и те не демонстрираха съвсем нищо в нападателен проект до края на полувремето. След почивката българите се хвърлиха да върнат един гол, само че преди да го създадат домакините имаха два шанса да удвоят. Голаджията Н’Дойе вкара един гол - анулиран поради засада на линията на отбраната, а по-късно вратарят на ЦСКА избави негов диагонален и малко припрян удар. Точно по-късно ЦСКА изравни.



в 58-ата минута топката бе отнета в центъра на терена в и бързо бе подадена на Мауридес, който изведе самичък против вратаря влезлият като запаса Евандро изравни. Само шест минути по-късно обаче датчаните още веднъж поведоха и отново с гол на своя най-опасен състезател – опитният Н`Дойе, който се разписа след центриране от корнер и удар с глава. Сенегалецът се ускори от точката за осъществяване на дузпа и необезпокоявано стигна на 5 метра фронтално против вратата, скачайки без опозиция и по този начин означи втория си гол в дуела.

До края на срещата домакините умерено направляваха събитията на терена, а гостите към този момент бяха изгубили религия, че могат да създадат знамение. Победителят от елиминацията ще срещне Аталанта или Апоел Хайфа, след 4:1 за Аталанта в първия мач.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР