Датчанката Каролине Возняцки прегази световната №1 Симона Халеп и се

...
Датчанката Каролине Возняцки прегази световната №1 Симона Халеп и се
Коментари Харесай

Каролине Возняцки прегази световната №1 Симона Халеп в Сингапур

Датчанката Каролине Возняцки прегази международната №1 Симона Халеп и се класира за полуфинал на финалния шампионат на УТА в Сингапур. Мачът продължи единствено 63 минути и приключи с резултат 6-2, 6-0.

Возняцки преди два дни също даде единствено 2 гейма на Елина Свитолина и даде сериозна поръчка за победа в шампионата на най-хубавите, както и за връщане като международна №1. За задачата датчанката би трябвало да завоюва неделни край, а Халеп да загуби петъчния си мач против Елина Свитолина.

 Снимка 319787
Източник:

Возняцки игра доста разнообразно. Тя беше съвършена в отбрана. Сервисът ѝ беше неотразими пускаше страхотни минаващи, когато румънката дръзваше да излиза напред.

Във втория мач от " алената група " играят Елина Свитолина и Каролин Гарсия. При победа и двете резервират шансове за полуфинал. Но Гарсия ще играе в петък против Возняцки, което я слага в по-тежка позиция.

В " бялата група " Каролина Плишкова с две победи си обезпечи присъединяване във финалната четворка. Винъс Уилямс и Гарбине Мугуруса ще играят на следващия ден за другото място в съботните мачове.

 Снимка 319788
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР