Датата на следващия голям сблъсък на Кубрат Пулев наближава, но

...
Датата на следващия голям сблъсък на Кубрат Пулев наближава, но
Коментари Харесай

Кобрата ще знае съперника си само месец преди мача

Датата на идващия огромен конфликт на Кубрат Пулев наближава, само че към момента няма публично противник за него. Кобрата би трябвало да се бие за първи път пред американска аудитория на 23 март, само че към момента текат договаряния с кого да бъде борбата, оповестява " Гонг ".

``
реклама 

Доскоро се очакваше това да бъде финландецът Роберт Хелениус. Мениджърът му обаче провали срещата поради ламтеж за пари и по тази причина се започнаха диалози с румънеца Богдан Дину. Но и там към момента няма съгласие. 

" В момента преговаряме, до края на седмицата би трябвало да имаме резултат ", беше сбитият коментар от промоутърската организация на румънеца " Кинг Промоушън " пред вестник " България през днешния ден ". 

Иначе боксьорът от северната ни съседка е с баланс от 18 победи и едно проваляне. Единствената му загуба досега пристигна от американеца Джарел Милър, който пък предходната година отхвърли да се бие точно с Кобрата. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР