Датата на раждане определя нашата зодия. Това от своя страна

...
Датата на раждане определя нашата зодия. Това от своя страна
Коментари Харесай

Най-мъдрите зодии

Датата на раждане дефинира нашата зодия. Това от своя страна – съгласно астролозите – може да повлияе на нашата мъдрост и просветеност. Кои зодии се считат за най-мъдри? На чия просветеност можем да завидим?

Най-мъдрите зодии

Астролозите приписват разнообразни черти на характера, метод на гледане на света и справяне с проблемите на обособените зодии.

Затова някои зодии се считат за по-весели, други се смятат за чувствителни или умни.

Подобно е ситуацията и при мъдростта. Четири зодии се смятат за извънредно интелигентни. Това са Водолей, Дева, Везни и Скорпион.

Тяхната мъдрост се предизвиква от вроденото им любознание към света, решителността и устойчивостта на стрес. Креативността, интуицията и аналитичният разум също са значими.

Водолей – образован перфекционист

Водолеите са изобретателни и по този начин подхождат към решаването на проблемите. Той постоянно е основател на реформаторски хрумвания. Той несъмнено има изчерпателен разум. Отличава се с прекален перфекционизъм.

Той може да забележи детайлности, които другите нормално пропущат. Той е любопитен към света и желае да разшири знанията си. В живота се управлява на първо място от разсъдъка. Широкото му поле на ползи го прави сполучлив в доста области.

Дева – умно се стреми към съвършенство

Девата е известна най-вече със своя перфекционизъм и изострен разум. Преди да вземе решение, тя деликатно проучва всички обстоятелства и данни.

Нейният изчерпателен метод към живота я кара да се възприема като рационален и благонадежден човек, както и като страховит уредник. Освен това тя е педантична и обръща внимание на най-малките елементи.

В живота се стреми на първо място към съвършенство. Всички горепосочени характерности, съчетани със самоконтрол, значат, че Девата може да откри излаз даже от извънредно сложни обстановки.

Везни – очарователна мъдрост

Везните са известни на първо място със своя сексапил и обич към красивото. Тези черти обаче в никакъв случай няма да засенчат тяхната вродена просветеност.

Те освен имат обширни знания, само че на първо място умеят да ги употребява в всекидневието. Освен това те са уравновесени и не губят самообладание даже в сложни обстановки.

Те съвсем усвояват познания, а по-късно избират най-интересната информация от информацията, която получават, и я споделя с другите, което печели публично самопризнание.

Скорпион – решителна просветеност

Скорпионът е извънредно бдителен и също по този начин интелигентен. Ако желае да задълбочи знанията си по дадена тематика, той е подготвен на всичко, с цел да го реализира.

Той може да бъде доста съдбоносен, което се отнася и за приемане на информация. Обича да взема решение всевъзможни пъзели, тъй като комбинирането и анализирането на обстоятелства е едно от обичаните му занимания.

Той се учи най-вече посредством опит. При Скорпиона интелигентността е идеално допълнена от интуицията.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР