Датата на раждане е вашият изходен код, той ще ви

...
Датата на раждане е вашият изходен код, той ще ви
Коментари Харесай

Талисманът за защита и късмет се определя от рождената ви дата

Датата на раждане е вашият първоначален код, той ще ви каже кой амулет освен ще ви отбрани, само че и ще донесе шанс, ще укрепи мощните ви страни.

Амулетът е предмет, декорация или нещо, което пази индивида и неговия дом от несгоди и неуспехи, зли хора и заболявания, оказва помощ в бизнеса. Нашите предшественици са вграждали вълшебен знаци в архитравите и портите на къщите, втъкавали в облеклата и домакинските си принадлежности шарки. Сега в продажба има доста талисмани за всеки цвят и усет, главното е да не сбъркате с избора му и да не си навредите, като изберете рисков вместо предпазен талисман.

Датата на вашето раждане ще ви каже по какъв начин да изберете заветното малко нещо, което е уместно единствено за вас. Това е вашият първоначален код - енергиен номер, той ще уточни какво ще ви отбрани, ще ви донесе шанс и триумф, а също по този начин ще укрепи вашите мощни страни.

Взимаме датата, месеца и годината на раждане, събираме всички цифри и получаваме цената. Необходимо е да бъде едноцифрено число от 1 до 9.

Например 12 август 1978г. Събираме числата 1 + 2 + 8 + 1 + 9 + 7 + 8, получаваме 36. Внимание, в този момент прибавяме от 1 до 4 към получения резултат - според от времето на годината, когато сте родени.

· Зима - 1,

· пролет - 2,

· Лято - 3

· Есен - 4.

Сега събираме числата, т.е. 36 + 3 = 39. След това още веднъж, до момента в който се получи едноцифрено число: 3 + 9 = 12, 1 + 2 = 3. Търсим полученото число в описанието

1

Нужен е предмет с форма на кръг, обвързван с значимо събитие в живота ви. Може да е пръстен или гривна, както и кръгли висулки и обеци или футболна топка или гимнастически обръч.

2

Хората с подобен първоначален код мъчно се сближават с други, двойните обекти или двойки могат да оказват помощ за балансиране на неприятния шанс - ръкавици, чорапи или чехли.
Как да си направиш самичък амулет за благополучие
Всеки може да си обезпечи шанс в живота и да не остава без поддръжката на благосъстоянието. За да извършите това, би трябвало да си изработите та...

3

Три - три ъгъла, което значи, че би трябвало да бъде равнобедрен триъгълник, по опция с отпечатано число 3, което се смята за знак на шанс.

4

Цветът, който има най-мощно влияние върху вас, ще подсигурява вашия триумф. Ако приказваме за форма, тогава потърсете 4 ъгъла.

5
Кой е вашия Фън Шуй талисман съгласно зодията
Никой не се съмнява в магическите благоприятни условия на талисманите и фън шуй амулетите. Талисманите защищават своя притежател от неприятни фактор...

Пет ъгъла: ключодържател, петолъчна звезда, кутия за бижута. Изберете бижута – обеци, брошки, висулки – под формата на звезди.

6

Шестиците се нуждаят от пространство, особено място, където се усещат по-уверени, заредени са с сила.

7

Седмиците избират всевъзможни предмети с цифрата 7, да вземем за пример автомобил или телефонен номер, можете да гравирате обичаното си нещо.
Амулетите, с които да привлечете пари и шанс
Още от антични времена хората употребяват амулети, с цел да се предпазят от отрицателни резултати и да защищават здравето и силата си от външн...

8

Осем е извърнат знак за безконечност, което значи, че може да има огромно многообразие от талисмани: изберете това, което желаете.

9

На деветките носят благополучие и шанс стайно растение или домакински любим. Основното нещо е да се грижите и цените своя жив амулет: колкото повече му давате обич, толкоз повече ще получите в подмяна.

Ако е допустимо, постоянно носете талисмана със себе си и не го показвайте на никого.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР