Датата на премиерата на Light Of The Sun беше избрана

...
Датата на премиерата на Light Of The Sun беше избрана
Коментари Харесай

Поли Хубавенска с премиера на новата си песен – да погледнем от светлата страна на нещата

„ Датата на премиерата на " Light Of The Sun " беше определена особено, защото имам ползи към астрологията. Затова избрахме цифрата 11, часът беше определен по същия метод. Беше доста значимо за мен да се съобразим с някои неща, които са моя буря. Аз съм огнена зодия, пея за огъня в песента. Пея за слънцето и всичко се напасна. “

Това сподели в студиото на „ Добро утро, Европа “ певицата Поли Хубавенска във връзка премиерата на новата си ария " Light Of The Sun ".
Нямам музикален план, който да е без фоклорен детайл. Аз нося България в сърцето си. Вече близо 10 години пребивавам в Англия и за мен е доста значимо да върша планове, свързани с българския фолклор. Това е първата моя ария, която е двуезична. Немалка част от текста е на британски.
„ През годините съм получавала не един и два въпроса от задгранични фенове, които слушат мои песни, само че не схващат какво пея. Изпадала съм доста пъти в обстановка, в която се пробвам да им предам цялото обръщение на това, което се пее в дадената ария “, показа певицата.
Българският фолклор впечатлява ужасно доста – хора от Съединени американски щати, Канада. До ден сегашен се веселя на песните, в които съм част и се пускат във всички тези страни и места. Ежедневно получавам известия от хора да им превеждам.
„ Видеото има хореография. Посланието на песента е след всички тези сложни моменти, които преживяхме около пандемии и така нататък, да погледнем всички от светлата страна на нещата. Да си дадем мощ, сила и да стартираме да вършим нещата, за които мечтаем и душата ни ни подсказва. Този подтик, който се появява от време на време в нас и тази искричка да ѝ обръщаме по-често внимание “, изясни Поли.

„ Определено си ме зарежда музиката. Това е нещо, което върша от дете и това е неизменима част от моя живот. Обичам и да спортувам “, сподели още певицата.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР