"Датата на полета е 8 май! Благодаря на министър Захариева,

...
"Датата на полета е 8 май! Благодаря на министър Захариева,
Коментари Харесай

На 8 май Теодора ще лети от Бразилия до Истанбул


"Датата на полета е 8 май! Благодаря на министър Захариева, Галя, Милена, Теодор, Тихомир и всички, които насочиха позитивна сила! " Това написа във Фейсбук Александър, брачният партньор на болната от рак Теодора Маджарова, която отпътува за Бразилия в опит да откри различно лекуване за заболяването си.
Две министерства - на опазването на здравето и на външните работи, бяха ангажирани да основат организация за прибирането на дамата в София от Истанбул, изясни зам. здравният министър Бойко Пенков по bTV.
От Бразилия до там тя ще лети с турските авиолинии. Има подготвеност от България да се изпрати незабавен медицински екип, който да пътува с Теодора до София. Военното министерство пък ще приготви "Спартан "-а.
Първоначално е бил премислян вид българският боен аероплан с здравно съоръжение да прибере младата жена непосредствено от Бразилия, само че огромното разстояние е повода да не се направи.
В поста си брачният партньор Александър дава и доклад на събраните средства - над 90 000 лв.. "Сумата е настояща към 2 май 2018 година, откакто беше обезщетен превозът ", оповестява той.
Днес здравните управляващи оповестиха, че стартират инспекция на активността на медиума Кармен Лазарова. Теодора отпътувала за Бразилия в търсене на духовно и физическо лекуване точно със съдействието на Лазарова и организаторката на екскурзията Валя Лунгарова, определящи себе си като водачи и медиуми.
В Бразилия обаче положението на Теодора мощно се влошило и тя няма по какъв начин да пътува назад към България. Съпругът й Александър потърси помощ посредством медиите. Днес той благодари и на институциите, които откликнали и помогнали по случая им с всичко допустимо.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР