Датата, на която сме родени има своето значение за това

...
Датата, на която сме родени има своето значение за това
Коментари Харесай

Виж рождената си дата и разбери какъв си

Датата, на която сме родени има своето значение за това по какъв начин сме ние. Всички, родени на една дата имаме сходни черти от характера и те са повлияни от разнообразни фактори. Виж какво споделя твоята дата за теб:

01  . Емоционален, витален и упорит човек с многостранни ползи. Екстравертен вид персона, уверен в личната си справедливост и значителност. Практичен мечтател, който разчита на себе си и на своите достолепия. Обича самичък да си прави работата. Отличава се с креативна и изобретателна мисъл, с индивидуализъм и блян към самопризнание, с воля, увереност, неизразходвана мощ, усеща и сила. Трудно умее да изслушва и да устоява на изкушенията. Този вид хора са устойчиви на тествания, а еволюцията им нормално е придружена от значими обрати и промени. Равновесие реализират с времето и с натрупването на повече опит. Родените на този ден схващат бързо, работят ефикасно, а животът и дейностите им са стимулирани от лични правила и закони. Интересите и напъните им са ориентирани към постоянни, средносрочни цели. Негативни аспекти: Инстинкти и неустойчивост на въздействие – причина за нестабилност и накърнимост в живота. Егоцентризъм, ревнивост, припряност в дейностите и оценките.

 

02  . Тази рождена дата е присъща за човек-идеалист, завързан към обичайните стойности, отличаващ се с съответни и материални цели. Присъщи за него са вроденото възприятие за отговорност и правдивост, методичността и дисциплинираността в работата. По природа е обществено стимулиран, зает и разговорлив, с развито въображение и вътрешен глас. Чувствителен и схватлив е, с развити инстинкти за владеене. Този вид хора нормално са мощно привързани към фамилията си и се нуждаят от партньор/и/ на същото духовно равнище. Притежават качества, които им обезпечават опция за добра реализация в сферата услугите, администрацията, филантропичните действия и специалности. В житейския път предпочитано значение може да придобие наличието или поддръжката на майка/жена с въздействие върху общата еволюция на личността.

 

03  . Съзидателен, доброжелателен и разговорлив човек с развито въображение, с изострено възприятие за чест и персонално достолепие. За него дома и фамилията са източник на грижи, само че и тласък за сполучлива реализация. Стреми се към естетика и равновесие в персоналния и деловия живот. Богат е на истински хрумвания и на положителни планове. Не понася застоя, посредствеността и безразличието. Склонен е да се отдава както на песимизъм, по този начин и на благородни пориви и фантазии. Надарен е с витална сила, юношески дух, спонтанност, натурализъм и отзивчиви качества. Обикновено следва лични правила на деяние и държание и постоянно се употребява от удобства в областта на обществените контакти. Личността е способна изцяло да се отдаде на обществена, филантропична, артистична или политическа цел. Има положителни благоприятни условия за реализация в региона на публичните действия и контакти – търговия, услуги, медии, спектакъл, дипломация, политика, медицина, обучение и други Негативни аспекти: Трудно контрулируемо вътрешно напрежение, раздвоения, несъгласия. Склонност към крайности и възгордяване.

 

04  . Скромен, предпазлив и справедлив човек, предизвикващ доверие. Личност правилна на възприятията и традициите. Отличава се с непримиримост и мощ на духа, с бдителност, аналитизъм и умеене за точна преценка. Присъщи са му качества като дистанцираност, самонадеяност или напоритост, постоянно прикриващи неналичието на задоволително убеденост в себе си. Човек зависим на своя рационализъм и високи упоритости. Често се оставя да бъде носен по течението на приятни и неприятни условия и събития. Притежава способности/заложби или постоянна професионална основа в съответна, характерна област на реализация като техника, изкуства, национални обичаи и други Негативни аспекти: Подозрителност, отмъстителност, надменност. Раздвоения и съмнения при значим избор. Отмъстителност, безкомпромисност, пасивност.

 

05  . Енергична, инициативна и адаптивна персона с магнетично лъчение. Човек с разтревожен, търсещ дух, който обича да опитва в разнообразни области и на разнообразни равнища. По общо предписание съумява да осмисли живота си и да се осъществя сполучливо в специалността. Родените на този ден се отличават с интензивност, високи условия и абсолютизъм. Обичат придвижването, разнообразието и материалните придобивки. Целите, влеченията и ползите им нормално са ориентирани към материална удовлетвореност, придобивки и блестящ публичен триумф. По природа тези хора са прагматични, красноречиви и склонни да дават празни обещания или да показват нещата в своя изгода. Приспособими или нападателни са съгласно случая. Негативни аспекти: Импулсивност и недоказаност в дейностите и решенията. Големи искания и податливост към възгордяване. Трудности в персоналния избор.

 

06  . Лоялен, обективен и безрезервен човек, стремящ се към сполучлива кариера, обществено състояние, самопризнание и улеснения в живота. Отличава се с преданост, правдивост, безрезервност, естетизъм. Личността има положителни шансове и/или качества за сполучлива реализация в области с социална, политическа или синдикална ориентировка. Благороден, почтен и акуратен човек, уверен, че ориста го води във вярната посока. Всъщност, това възприятие за защитеност или амбициозна самоувереност могат да причинят непотребни опасности или разочарования. Не са редки случаите на разминаване сред личностната настройка, разбиранията и околния свят. В множеството случаи за индивида с предпочитано значение са материалната сигурност и персоналните взаимоотношения. Тенденция към живот над личните благоприятни условия. Негативни аспекти: Отмъстителност и дълбока ненавист при положение на изменничество или невярност. Натрапчив абсолютизъм.

 

07  . Аналитичен и постоянно затворен човек с лидерски заложби, неспокойна психика, самостоятелен и подсъзнателен темперамент. Личност с налагащо се наличие и истински хрумвания, свободна в мисленето и дейностите. Отличава се с сериозен нюх, придирчивост и селективност във връзка с средата и обкръжението, само че с безрезервност към фамилията и обичаните хора. Индивидът се отличава с непредвидени реакции в държанието и нужда от повече самодисциплина. Присъщи са му дадености като бдителност, добра памет и умения за обмисляне, вътрешен глас, мисловна интензивност и блян към промени. В избрани случаи – дарба за проучване на непознати езици. Негативни аспекти: Повърхностност и параноични трендове. Податливост на съблазни и изкушения. Душевни рецесии и несъгласия.

 

08  . Решителен и конструктивен човек със мощен, самобитен, магнетичен и целенасочен темперамент. Изразен материалист, стремящ се към самоутвърждаване и налагане. Отличава се с креативна автентичност, спонтанност, изявени упоритости и умеене за отстояване на персоналните ползи. Рационален е, с организаторски/ водачески качества и развъртян инстинкт за владеене. Присъщи са му дадености като продуктивност и бързо осъществяване на деловите задания. По природа този вид хора са антиконформисти и не умеят да се нагаждат съгласно събитията, което постоянно може да стнане причина за неверно схващане от близките. Въпреки това личността в множеството случаи се радва на сполучлива обществена реализация, а от време на време и до достъп до изпълнителска власт. Негативни аспекти: Импулсивност, безсъвестност, кариеризъм, демонстративност. Склонност към безотговорни дейности и затваряне в себе си.

 

09  . Човек с деятелен, упорит и твърдоглав темперамент, отличаващ се с омагьосване, смелост, словоохотливост и идеализъм. Съзидателна персона с отворено схващане и вътрешен глас. Присъщи са й отзивчивата меродавност и умеенето за обществено другарство. В множеството случаи преобладаващо значение в живота на този вид хора има публичния и всемирски живот. От друга страна постоянно им липсва задоволително сдържаност и нерешителност в връзките, което елементарно им основава врагове. Възможности за сполучлива реализация имат региона на публичната сфера и на интернационално равнище – творчество, изкуства, политика, мода, архитектура, туризъм и други Негативни аспекти: Лекомислие, непрактичност и податливост към усложнение в комплицирани обстановки.

 

10  . Енергична, истинска и всеотдайна персона, която залага доста за триумфа на своите инициативи. Не се опасява да губи и нормално реализира задачите и желанията си. Отличава се с доброжелателност във взаимоотношенията и постъпките. Притежава мощно Его, безапелационно държание и се употребява с престиж измежду близките. Родените на тази дата се хора непринудени във външния си тип и държание. Трудно понасят посредствеността и умеят да прикриват същинските си цели и планове. Обичат да се постановат и са склонни към недомислени дейности, когато са застрашени персоналните им ползи или задачите им са към този момент реализирани. Негативни аспекти: Избухливост, неспокойствие, зависимости от друг темперамент. Морализаторстване, нарцисизъм, ревнивост, дебелоглав.

 

11  . Градивен и придирчив човек с развито въображение, постоянно привличан от риска. По природа е витален, импровизиран, дръзновен, ученолюбив, находчив и сантиментален. Способен е на изключителни грижи към околните и фамилията си. Отличава се с сензитивност, схватливост, умеене за изложение и бързи реакции. Родените на този ден търсят високи цели и идеали в живота. Те са антиконформисти и не понасят самотата и зависимостите. Следват лични правила на държание и развиване. Проявяват старание в работата и нормално имат лидерски качества или заложби Негативни аспекти: Колебания или припряност в дейностите. Податливост на въздействия. Редуване на колебливост и надценяване с нерешителност в себе си и блян към налагане.

 

12  . Спокоен, земен, конструктивен и пригодим човек, който цени дребните наслади в живота. По природа е отзивчив, витален и импровизиран. Стреми се към автентичност и равновесие, само че в случай че се остави да бъде носен от теченията на живота би се обрекъл на безплодни старания и разочарования. Този вид хора имат мощен темперамент и запаметяващо се наличие. Те са отзивчиви, великодушни, рационални, с бързи дейности и ексцентрични хрумвания. Притежават развито възприятие за чест и достолепие. Имат качества за сполучлива кариера в области като медии, обучение, спектакъл, политика, медицина. Негативни аспекти: Непоследователност в дейностите. Наивност, равнодушие, податливост към надценяване.

 

13  . Човек със мощен, предприемчив темперамент и престиж. Съзидателна и магнетична персона с преобладаващи пристрастености и инстинкти. Отличава с поредност, практицизъм, обективност и неодобрение от към този момент постигнатото. Убедително изразителна е, с което поражда доверие. Умее да употребява своите качества и омагьосване от време на време за реализиране на егоистични или користни цели. Този вид хора имат социална устременост на задачите и ползите. Способни са ловко да прикриват същинското си лице, хрумвания и планове. Често имат умения и знания в характерна професионална област. Негативни аспекти: Подозрителност, отмъстителност, податливост към недомислени дейности. Обича да морализаторства.

 

14  . Човек с витален характер, с съдбоносен, целеустремен, самостоятелен и разкрепостен темперамент. Бързо възприема, извършва и обича да опитва. Има лични способи на работа. Нетрадиционното или провокативното му държание постоянно провокира реакциите на близките. Приспособим или нападателен е съгласно случая, само че в душата си е антиконформист. Добра съгласуемост има с хора с еднакъв на неговия разсъдък и хрумвания. Родените на тази дата имат възприятие за лична значителност. Те избират да се заемат със постоянни и средносрочни цели, а виталният им път постоянно е белязан от житейски обрати и промени. В доста случаи съществува противоречие сред персоналните качества или заложби и образованието. Негативни аспекти:Подозрителност, егоцентризъм, податливост към възгордяване и блаженство.

 

15  . Човек на енергичните дейности, стремящ се към бързи триумфи. Притежава инстинктивна, сензитивна и прочувствена натура, податлива на моментни усещания и оценки. Жизненият му разсъдък обслужва един търпелив и целеустремен темперамент. Склонен е към провокиращи решения, дейности и държание. Стреми се към материална удовлетвореност, към добра професионална реализация и обществено самопризнание. Родените на тази дата са доброжелателни, великодушни и лоялни хора-идеалисти. По природа са взискателни максималисти, с възприятие за отговорност и си държат на думата. Привързани са към дома и фамилията. Всеотдайни са при обслужването на на избрани цели и ползи. Притежават лидерски заложби и качества за социална, политическа или синдикална кариера. Негативни аспекти: Склонност към крайности или затваряне в себе си. Нехайство, слаба централизация, прибързани дейности.

 

16 . Предпазлив и придирчив човек с витален, самостоятелен и угодлив темперамент. По природа е съдбоносен, прозорлив, убеден в себе си, целеустремен в дейностите и решенията си. Отличава се с неочакваност в реакциите и държанието. Присъщи са му дадености като сензитивност, идеализъм, блян към открояване и търсене на изключителното в живота. Житейския му път е белязан от относително мудна еволюция. Родените на тази дата са морално-устойчиви хора, за които е присъща освободеността в мисълта и дейностите. Те са наблюдателни, взискателни и селективни в решенията и преценките си. Обикновено живеят живот по лични правила и закони. Негативни аспекти: Егоцентризъм, дебелоглав, неустойчивост на пороци и токсикомания. Вътрешни рецесии или параноични трендове. Повече или по-малко изразена несериозност.

 

17  . Действен и неотразим човек със мощен, преобладаващ темперамент. Умее да отстоява персоналните си цели и ползи. Притежава витален разсъдък, спонтанна мисъл и бързи дейности. Отличава се с удобен нюх, предвидливост, натурализъм, непримиримост и упоритости. Надарен е с креативна сила и автентичност, с развито въображение и резистентност на въздействия. Често е обект на непредвидена поддръжка и щастливи случайности. Това е материална персона с организаторски, лидерски и посреднически качества. Работоспособна е и бързо извършва уговорките си. Присъщи са й публичните пориви и цели, развития инстинкт за владеене и променливите настроения. Негативни аспекти: Инат и податливост към неорганизираност в дейностите. Демонстративност, безсъвестност, славолюбие. Импулсивност и податливост към недомислени дейности.

 

18  . Смел, непосредствен и борбен човек с отворено схващане, блян към победа и към знания. Притежава мощна воля, артистична психика и обича да се постанова. Отличава се с градивни/творчески качества, въображение и ексцентрични хрумвания. Интуитивна и прочувствена, персона, способна да оказва въздействие върху другите. Трудно понася загубите или неуспехите и постоянно се поддава на своя възторг, пристрастености или равнодушие. Целите и ползите на този вид хора нормално са ориентирани към доходни инициативи. Имат опция за сполучлива професионална реализация в области като изкуства, политика, мода, архитектура, туризъм, обществени действия, изпълнителска власт. Житейския път на личността е белязан от върхове и спадове в битието и виталния тонус. Негативни аспекти: Склонност към надценяване и крайности в държанието или към усложняване на персоналните връзки. Грешки в преценките.

 

19  . Жизнен и самостоятелен човек с преобладаващо персонално наличие. Стреми се към налагане, превъзходство и повече независимост в дейностите. Обикновено е зависим на своето старание, пристрастености, импулсивност и упоритости. Склонен е към потребление на всевъзможни средства за реализиране на задачите, желанията и ползите си. Родените на тази дата са хора с безапелационно държание и престиж. Те са борбени, смели, чувствителни и инициативни идеалисти, които от време на време обичат да морализаторстват. Умеят да прикриват своите цели и планове и демонстрират увлечение към риска. Податливи са на променливи усети и настроения. Негативни аспекти: Нетактичност и податливост към недомислени дейности. Крайности в държанието, дебелоглав

 

20  . Човек с разговорлив и сантиментален темперамент, стремящ се към правдивост и хубост. Притежава градивно въображение и разсъдък, само че постоянно се нуждае от по-голяма избирателност и проницателност във връзка с контактите или другарската среда. Родените на тази дата са чувствителни и спонтанни хора с логичен и аналитични качества. Трудно понасят самотата и зависимостта и от време на време страдат от неразбирането на близките. Обикновено търсят тласъци за Егото си под формата на блян, лидер, цел или опорна точка. Често се употребяват от удобства на равнище обществено другарство, деца, непознати езици. Негативни аспекти: Напрегнатост, непрактичност, неустойчивост на въздействие. Липса на задоволително убеденост или хладнокръвие.

 

21  . Тази рождена дата е индикатор за общителeн, упорит и рецептивен човек, който мъчно се подчинява на условности и налагане. Добър пълководец е и обича да се постанова. Надарен е с развито въображение, естетизъм и богат разсъдък. Това е персона с изящен нюх и артистични заложби, стремяща се към начетеност и нови знания. Взискателна е в персоналните взаимоотношения, само че в контактите и общуването демонстрира сърдечност, еластичност и уместност. Преди по-решителни дейности родените на този ден постоянно се нуждаят от взаимност, подучване и поощрение. Личната им еволюция е обвързвана с положителни благоприятни условия за материални триумфи и одобряване в обществената сфера, в области като публицистика, бизнес, търговия, изкуства, просвета, публични връзки и други Негативни аспекти: Театралничене и наклонност към възгордяване. Понякога – интимни връзки по интерес. Вътрешно напрежение, недоверчивост, разпиляност в дейностите. В доста случаи – комплекс за непълноценност.

 

22  . Човек със мощен, подсъзнателен и емоционален темперамент, който разчита на лични сили и благоприятни условия. Животът му нормално минава в зависимости и нужда от разчитане на близките. Тази персона може да стигне до високо обществено състояние при съответстващо равнище на личностната еволюция и в случай че потвърди способността си за консолидиране в обществената среда. Родените на този ден имат изострена сензитивност и високи упоритости. Стремят се към обществена реализация и самопризнание. Отличават се с нетрадиционно мислене, идеализъм и антиконформизъм. Творческите им качества и истински хрумвания се допълват от организаторски и изпълнителски умения или заложби, дисциплина, акуратност и уместност в връзките. Целите и ползите им нормално са ориентирани към социална, общополезна, а от време на време и към интернационална изява. Негативни аспекти: Инертност, угризения, непрекъснато напрежение. Песимизъм, „ самоизяждане “, възприятие за изоставеност. Зависимост, накърнимост, недоумение от близките.

 

23  . Родените на този ден са хора, отличаващи се с юношески дух, спонтанност, схватливост и развито въображение. Присъщи са им качества като продуктивност, пригодливост, градивен практицизъм, емоционалност и съчувствие. Инициативни и уверени в себе си са, само че нормално се нуждаят от лидер, блян или насочна точка, които да им служат за тласък на Егото. Индивидът има атрактивна и общителна натура с артистична сензитивност и умеене за изложение. Интуитивен вид е и може да разчита на своите първи усещания. Добре се оправя в екипни/колективни действия и занимания. Обича контактите с обществото. Проявява афинитет към работа с деца, към обществени действия и към проучване на непознати езици. Не обича зависимостите и самотата, а взаимоотношенията му с близките постоянно са обагрени от сензитивност и емоционалност. Негативни аспекти: Егоизъм, показност, снобизъм, блян към налагане. Прибързаност, самоувереност, несъобразителност в дейностите или решенията.

 

24  . Тази рождена дата е индикатор за човек с разтревожен и атрактивен темперамент, който държи на персоналното си Аз. Отличава се със невзискателност, сензитивност и схватливост във връзка с хората и външната среда. Притежава шедра, импулсивна, постоянно влюбчива натура и артистичен характер. Има развъртян инстинкт за владеене. Може да употребява своите качества и заложби за сполучлива реализация в областта на филантропични, обществени или административни действия и специалности, в региона на изкуствата и литературата. Този вид хора се водят от съответни и материални цели, проявявайки сърдечност и системност в работата си. Често се затрудняват пред нуждата от избор в различни обстановки, а животът им нормално е изпълнен с промени. В битието на индивида ролята на майката или на избрана жена могат да придобият значимо за живота значение. Негативни аспекти: Неустойчивост, променливи настроения, потайност. Пасивност и податливост към драматизиране на нещата.

 

25  . Родените на тази дата са възприемчиви хора с находчив, придирчив и подсъзнателен темперамент, със градивен и изборен разсъдък. Отличават се с съобразителност, практичност, воля и издръжливост, с добрина, благотворителност, правдивост и съпричастност към непознатите проблеми. Този вид персони имат експериментаторски дух и обичат да се отличават от близките. Способни са да дадат както най-хубавото от себе си, по този начин и да създадат противоположното. По природа са сантиментални и значително – фаталисти. Самостоятелни са, само че постоянно се раздвояват сред своето свободолюбие и устрема си към повече сигурност. Вибрацията на таза дата подарява със заложби за сполучлива реализация в области като театрални изкуства, спорт, туризъм, обществени тактики, социална организация. Животът на родените на този ден нормално е белязан от мъчно извоювани триумфи. Негативни аспекти: Прибързаност, неспокойствие, съмнения сред възторг и енерция. Влечение към повърхностни или съмнителни неща. Понякога – проблеми, свързани със сексуалността или със податливост към токсикомания (дрога, алкохол).

 

26  . Човек с самостоятелна, рецептивна и прочувствена натура, който се стреми към живот по лични правила и закони. Надарен е със мощен темперамент, с борбена, амбициозна, самопожертвувателна и артистична натура. Отличава се с активност, словоохотливост, придирчивост и благотворителност. Действията му постоянно са стимулирани от желанието да форсира естествения ход на събитията. Характерни за родените на този ден са техният материализъм, инстинкт за владеене, възприятие за принадлежност и организаторски качества. При тях въпросите по отношение на избора и ориентацията нормално са предопределени от подтекста на моментната обстановка и/или от заобикалящата среда. Рождената дата допуска положителни благоприятни условия за постигане до високо състояние в живота и кариерата. Перспективите за сполучлива реализация водят към области като малък и междинен бизнес, изобразителни изкуства, музика, обучение, филантропични действия и специалности. Негативни аспекти: Прибързаност, показност, неустойчивост на въздействие. Мнителност; податливост към „ изпиване “ на непознатата витална сила.

 

27  . Това е персона със независим и упорит темперамент, развито въображение и ексцентрични хрумвания. Притежава управнически качества и истински хрумвания. Обикновено има опция да се възползва от положителни обществени условия и авторитетна поддръжка. Във взаимоотношенията демонстрира придирчивост и емоционалност, както и селективност в избора на среда, сътрудници и другари по разсъдък. Родените на този ден имат подсъзнателен разсъдък и самостоятелен темперамент, не обичат да се постановат, само че и не понасят да им се постановат. Надарени са с добра памет, реализаторски качества и умения. Отличават се със спонтанност, сензитивност и развито въображение. Присъщи са им качества като материализъм, непреклонност и прагматизъм. Умеят да възнамеряват нещата и обичат да пътуват. В доста случаи преследват персоналните си ползи. Имат благоприятни условия за сполучлива реализация в области като право, търговия, изкуства и други Негативни аспекти: Безпокойство, податливост към вътрешни раздвоения и самоанализи. Нехайство към държанието си. Понякога – физическа леност и/или фикс идея за гонене.

28  . Това е човек за който са присъщи качества като сърдечност, изпълнителност и диалогичност, страст, емоционалност и високи упоритости. Той има преобладаващ темперамент, воля, неконвенционални цели и ползи. Стреми се към равновесие и опорна точка, само че не му е непознато влечението към мощни чувства. Понякога, обаче зад жизнеността и добротата на тази персона се крие един затворен и загадъчен темперамент с неразбираеми претекстове и планове. Родените на този ден се стремят към предимство и веществен разцвет. Взискателни са към околните и средата, в която живеят и са склонни към преувеличаване на проблемите си. Обичат другите да се преценяват с мястото, ситуацията и/или лидерските позиции, към които се стремят или заемат. Умеят сполучливо да преодоляват тестванията и противниците си. Негативни аспекти: Тенденция към надценяване, крайности и променливи настроения. Склонност към празни фантазии и илюзии. Проблемна сензитивност и емоционалност. Дребнавост и нерешителност в себе си.

 

29  . Човек с горда, артистична, амбициозна и великодушна душа. Интелигентна, рецептивна и амбициозна персона, стигаща до дъно в осъществяването на своите проекти и хрумвания. Присъщи са й качества като борбеност, храброст и мъжество, безрезервност и екипна съгласуемост. Притежава мощен дух и разтревожен характер, предразположен на своите инстинкти – съзидателни или деструктивни, съгласно случая. Във взаимоотношенията индивидът е радушен и може да бъде правилен другар и съдружник. Житейският път на този вид хора постоянно е белязан от обстановки и положения на изчакване, зависимости и зависимост. Нуждаят се от съответна работа или цел, които да поддържат персоналното им равновесие. Лесно се отдават на избрана цел, работа или идея. Надарени са с лидерски заложби и са способни да реализират доста сполучлива житейска реализация. Негативни аспекти: Непостоянство, несдържаност, податливост към крайности, към подценяване и депресии. Нетърпение и незадоволително резистентност в персоналния или в публичния живот.

 

30  . Смела, предприемчива и уверена в себе си персона, която се грижи за външния си тип и държание, обича удобствата и лесния живот. Характеризира се с жизнеспособност, словоохотливост, сърдечност и преданост в връзките с другите. Стреми се към придвижване и личностно развиване, към налагане и самопризнание на персоналните качества – от време на време без значение от средствата и опциите, с които разполага. Присъщи за индивида са качества като атрактивност, емоционалност, развито въображение, вътрешен глас и решителност в мненията. Родените на този ден са спонтанни хора с положителна настроеност за живота и отдават предпочитано значение на междуличностните връзки. За тях дома и фамилията са източник на грижи, само че и на равновесие. Комуникативните умения и способността за работа с хора, аудитория и клиенти допускат положителни благоприятни условия за реализация в областта на бизнес/търговия, театрални изкуства, публицистика, политика, медицина, обучение. Негативни аспекти: Непредпазливост, податливост към прахосване на сила и към недомислени разноски. Инертност, само че и боязън да не бъде преместен от завоюваните позиции.

 

31  . Енергичен, настоятелен, удобен, проведен и старателен човек с лидерски качества или заложби. Отличава се със съзидателност и положителни хрумвания, със дарба за бързи разбори, с подготвеност и богати знания в избрана област. Социално пригодим е и умее безапелационно да се показва – устно, документално или художествено. Притежава качества за консолидиране в постоянни структури или институции. Има положителни благоприятни условия за реализация в бизнес, социална сфера, науки, изкуства. Родените на тази дата са горди и справедливи хора с комбинативен, автентичен разсъдък и търговски нюх. Нуждаят се от материална сигурност и гласоподаване на повече отговорности. Често търсят по-лесната или по-удобна работа и не обичат самотата. Помнят дълго както положителното, по този начин и злото, което са им сторили. В живота им привилегировано значение постоянно имат връзките с дами. Негативни аспекти: Непостоянство, надценяване, потайност и импулсивност. Склонност към самоизолация, възгордяване и безгрижие. Ревност, дебелоглав, скептицизъм. Уязвимост, липса на самодисциплина, финансова несъобразителност.

 

actualno.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР