Датата, на която е роден човек и съвкупността от числа

...
Датата, на която е роден човек и съвкупността от числа
Коментари Харесай

Хората, родени на тези дати, имат специална карма

Датата, на която е роден човек и съвкупността от цифри и класификация на звездите в оня свещен миг, дефинира до някаква степен нашия житейски път и качествата, които притежаваме. Астролозите считат, че тези фактори образуват и характера ни.

В нумерологията има доктрина, че хората, родени на тези дати, без значение от месеца и годината, имат по-специален кармичен дълг, написа в. Струма. Не че и останалите нямат, само че особено при тези той би трябвало непременно да бъде изпълнен в този живот.

Така че, в случай че денят ви на раждане съответствува с тези цифри, вижте какво се чака от вас:

Хората, родени на 13-ти – Това са хората, които ще сбъдват всяка своя фантазия и цел, само че е нужно да се научат да се оправят с трудностите. След всеки неуспех те се срутват прочувствено, стопират да имат вяра в себе си, имат възприятието, че светът им се разрушава. Вместо да си вземат поука и да са признателни, че имат такава опция. Всяка цел в живота им те ще реализират наложително с едно-две трудности. Но това не трябва да ги плаши, в противен случай! Разберете, че получавате 2 в 1 – хем реализирана цел, хем теоретичен урок. Просто не трябва да приемате неуспехите като нещо отрицателно. Това е вашият кармичен дълг – да станете сполучливи, само че и душевен мощни персони.

Хората, родени на 17-ти – В предходните си животи прекалено много сте злоупотребявали със свободата си и в този момент е належащо да измененията това. Вие сте склонни към фриволно държание – да изневерявате, да не се преценявате с другите, да си вършиме каквото си желаете. Е, вашият кармичен дълг е по-малко да се подхлъзвате по изкушенията и да си поставите цел, която да следвате. Тя може да е обвързвана с личностно развиване, бизнес развиване, обучение. Смята се, че вие имате силите да измененията дори света, стига, обаче, да се концентрирайте към задачите си и да станете по-сериозни и улегнали.

Хората, родени на 21-ви – Щом сте родени на тази дата, това значи, че би трябвало да действате реформаторски. Вие носите кармичния дълг да предизвиквате и да водите останалите след себе си. За задачата се изисква доста храброст и мощна вътрешен глас. Не се тормозете, и двете ги имате в обилие, единствено е належащо да повярвате в себе си. Не бива да сте иронични и цинични – това ви държание ще сътвори негативна сила, която ще ви отдалечи от съдбовния път, който е належащо да следвате. Всеки ден би трябвало да давате начало на нещо ново. И да го вършиме с цялата си обич и предпочитание. Например да засадите дръвче, да спечелите другар, да помогнете на животинка, да извършите изобретателна смяна на работното място, да посетите ново място… да извършите концепцията действителност.

Хората, родени на 29-ти – Вие сте хората, които е належащо да са морална и прочувствена поддръжка на останалите. Склонни сте към самовглъбяване и затваряне, склонни сте да си стоите най-вече у дома. Това би трябвало да се промени. Всеки ден би трябвало да поддържате връзка с познати и непознати. Да давате препоръки, да изслушвате, да помагате, да мотивирате. Кармичният ви дълг е извънредно значим, защото с помощта на вас и вашите думи, доста хора ще открият щастието, любовта, а на някои даже ще спасите живота! Посланици на положителното, раздавачи на вяра, мъдри съветници – това е ориста ви.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР