Дъстин Ланс Блек твърди, че правителството на Обединеното кралство му

...
Дъстин Ланс Блек твърди, че правителството на Обединеното кралство му
Коментари Харесай

Съпругът на Том Дейли критикува правителството на Обединеното кралство за случай на нападение, което „го е накарало да се премести в Лос Анджелис“

Дъстин Ланс Блек твърди, че държавното управление на Обединеното кралство му дължи опрощение – и пари – след правосъдно дело, което се провали предходната година.

49-годишната холивудска сценаристка - която е омъжена за 29-годишния олимпийски гмуркач Том Дейли - беше изправена пред съда от водещия на BBC Теди Едуардс през 2023 година 33-годишният водещ имаше твърди, че Блек я е нападнал в нощен клуб в централен Лондон през август предходната година - само че делото беше отхвърлено от съда от съдията, откакто показанията на Едуардс бяха изслушани и те бяха отхвърлени като незадоволителни, с цел да оправдаят делото да продължи.

Докато името на Блек беше изчистено вследствие на това, той остана без джоб с докладваните £600 000. Сега той твърди, че се е върнал в Съединени американски щати дружно със брачна половинка си и двамата им дребни синове, петгодишния Робърт и десетмесечния Финикс, защото е бил толкоз отчаян от правната система на Обединеното кралство.

Той се прицели в държавното управление на Обединеното кралство и К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР