Дъщерята на Васил Василев-Зуека – Девина, направи един от най-важните

...
Дъщерята на Васил Василев-Зуека – Девина, направи един от най-важните
Коментари Харесай

Зуека заробва щерка си с кредити: Известният комик печели яко, а подхвърля милостиня на Девина

Дъщерята на Васил Василев-Зуека – Девина, направи един от най-важните си избори. Талантливото момиче отпътува да учи драматургия и постановка във Англия. В този съдбоносен миг обаче до нея не застанал татко й, оповестява „ Ретро “. Вместо да заплати на детето си половината учебен срок, който е 9000 паунда, той декларирал, че ще й дава по 490 паунда на месец. Пред сътрудници обаче се хвалел, че всичко заплаща той.

Зуека, който е фрашкан с пари от непрекъснатите си участия в шоута, реклами и халтураджийски програмки, се стиснал и не подкрепил Девина. Момичето кандидатствало за студентски заем, само че малко не му достигнало. Но отново щяла да кандидатства. Но за жалост, претърпяла отчаяние от личния си татко.

Девина бе в ранна тийнейджърска възраст, когато Зуека се увлече по нова жена. В последна сметка той изостави щерка си и брачната половинка си – актрисата Нина Димитрова, поради новата си възлюбена Ани Вичева. През април 2014 година тя му роди наследник Стефан, а през януари 2017 година двамата подвигнаха женитба, на която кумуваха Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Майката на Девина обаче е безпределно горда с обичаната си щерка. Двете са извънредно близки приятелки, а часове преди Девина да отлети за Острова, Нина Димитрова написа във „ Facebook ”:
„ Успешен път в изкуството! Пожелавам ти родината на Шекспир да стане татковина на душата ти! Желая ти трите години в Queen Mary University London да бъдат за теб щастливи, ползотворни и доста сполучливи и един превъзходен старт към света! Обичам те! “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР