Дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева, отново привлече вниманието,

...
Дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева, отново привлече вниманието,
Коментари Харесай

Щерката на Ванко 1 шашна феновете с това откровение СНИМКИ

Дъщерята на Ванко 1 - Ивана Главчева, още веднъж притегли вниманието, този път с любопитно признание, което провокира бурни реакции измежду почитателите й в обществената мрежа.

Наскоро брюнетката показа забавен откъс, обвързван с хубостта, който очевидно е и нейната визия за външен тип, а и освен за външен, а и за чисто човешки качества.

" Истината за хубостта е, че тя няма нищо общо с външния тип ", гласи цитата, а Ивана като че ли се припознава в смисъла му. Оставяме на вас да прецените права ли е в преценката си.

Щерката на Ванко 1 не е известна с корекции по тялото и лицето си (може би в устните има малко хиалурон), и точно това е една от аргументите евентуално да споделя сходна мисъл.

Наскоро името на щерката на Ванко 1 се свърза с влогъра Васил Андонов, по-известен като Pickpukk и Андон, тъй като двамата посрещнаха дружно Нова година в Пампорово и качиха общи сторита.





Самият Андон даде опция на почитателите си да му задават въпроси в Instagram и те не закъсняха. А един от тях беше обвързван точно с новата му връзка и по-точно дали има такава. И ето по какъв начин отговори той:

Припомняме, че през 2021 година влогърът се раздели с дългогодишната си другарка, влогърката Никол. Ивана пък имаше връзка със състезателя по спортна пукотевица Ангел Чонин. Връзката им обаче не продължи прекомерно дълго и още през предходната година общите им фотоси в Instagram бяха изтрити. На този стадий не е ясно дали сред Ивана и Андон има освен това от другарство, написа show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР