Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз Деп се

...
Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз Деп се
Коментари Харесай

Защо дъщерята на Джони Деп не каза и дума за делото между баща й и Амбър Хърд?

Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, Лили-Роуз Деп се снима за декемврийския брой на списание „ Ел ” и в изявление за изданието показа за какво не е коментирала правосъдния развой сред татко си и някогашната му жена Амбър Хърд.

Съдебният развой сред Джони Деп и Амбър Хърд стана едно от най-скандалните и обсъждани събития в света на шоубизнеса тази година. Деп в последна сметка завоюва, само че щерка му не разяснява нито самото дело, нито резултатите от него. В изявлението си за „ Ел ” Лили-Роуз изясни за какво е избрала този метод.

„ Когато става въпрос за нещо доста персонално, което внезапно престава да бъде такова, считам, че фактически имам право да оставя своите мисли за себе си. Освен това считам, че не съм длъжна да давам отговор за някого и че през по-голямата част от кариерата ми се опитваха да ме правят оценка според от мъжете в моя живот – без значение дали членове на фамилията ми или гаджета. Но аз съм подготвена да бъда оценена по това, което върша ”, съобщи Лили-Роуз.

Тъй като Лили-Роуз Деп е родена в семейство на звезди, постоянно ѝ приписват триумфа ѝ на връзкарство и явния непотизъм - когато привилегии се дават на родственици или другари, без значение от професионалните им качества. Лили-Роуз, която гради кариера на модел и се снима в киното, разкри в изявлението какво мисли за сходни съмнения.

„ Хората са предубедени във връзка с вас или на това, което сте постигнали, само че мога изрично да кажа, че нищо няма да ви донесе ролята, с изключение на самия факт, че сте подобаващ за нея. Може произходът да помогне да ви се открехне вратата, само че не и да влезете вътре. Винаги по-късно следва доста работа. Ако нечии родители са лекари и по-късно детето също стане доктор, няма да кажете: „ Е, ти си доктор, тъй като и родителите ти са такива ”, означи Деп.

Тя акцентира също, че с такива предразсъдъци нормално се сблъскват дамите, а към мъжете отношението в шоубизнеса е друго.

В изявлението Лили-Роуз загатва и своята известна майка – Ванеса Паради. Моделът означи, че тя и брат ѝ Джек още като деца са очевидци по какъв начин ѝ се е отдавало да бъде грижовна майка и в това време на има кондензиран обществен живот.

„ Беше ужасно да виждам по какъв начин излиза на сцената и пее за хиляди хора, по какъв начин е в стихията си, в едно с изкуството си ”.
Лили-Роуз споделя също, че и майка ѝ, и татко ѝ постоянно са се старали да пазят нея и брат ѝ, до момента в който са били деца.
23-годишният модел признава, че не обръща изключително внимание на рецензиите в обществените мрежи.

„ Хората ни възприемат като персонажи от видеоигри и приказват за нас всички тези ужасни неща, които в никакъв случай не биха се осмелили да ни кажат в лицето. Независимо от това, което вършиме, вие в никакъв случай няма да съумеете да угодите на всички. Аз може да работя с всички сили, с цел да върша това, с което в действителност се гордея и което, уповавам се, се харесва на хората. Но постоянно ще има такива, които просто не ме харесват, които считат, че съм глупава или грозна. В края на краищата за мен е значимо какво мислят за мен моето семейство и околните ми ”, заключи Лили-Роуз Деп, представена от . 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР