Дъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак навръх

...
Дъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак навръх
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова с предложение за брак от богат американец

Дъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак точно на рождения си ден, научи HotArena.

Мария Грубешлиева одобри честитки за рождения си ден на 1 април, а най-приятното позвъняване се оказа от нейния брат Божил , който от години живее в Ню Йорк. Двамата са брат и сестра по бащина линия. След като й отправил най-искрените си пожелания, той я изненадал с доста забавно предложение – да замине и да се омъжи в Америка .  

„ Шоу “ разкри, че става дума за 60-годишен ерген - чудесно финансово подсигурен . Той видял фотография на Муки в персоналния албум на брат й. След като разбрал, че е свободна мома богаташът настоял Божил да я викне в Америка на посетители, с цел да се срещнат. Бил подготвен незабавно да мине под венчило с нея и да заживеят дружно .

Муки също поискала от роднината си да й изпрати фотография на претендента й, след което останала прелестно впечатлена. Той изглеждал с към 15-години по млад от действителната си възраст и по всичко личало, че е с поддържан външен тип.

Какъв е отговорът й, за в този момент не е ясно. Мария има един провален брак зад тила си с гръка Никос. Тя го остави, с цел да се прибере в България и да поставя грижи за майка си. Може към този момент да е на друго мнение и да се усеща в подготвеност за нов живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР