Дъщерята на социоложката Мира Радева ще блесне тази неделя в

...
Дъщерята на социоложката Мира Радева ще блесне тази неделя в
Коментари Харесай

Дъщерята на Мира Радева се бута в Гласът на България“

Дъщерята на социоложката Мира Радева ще блесне тази неделя в „ Гласът на България “. Анна Янова ще изгрее в шоуто. Младото момиче от години се пробва да пробие, само че без триумф. Предстои да забележим дали този път ще блесне. 

Специална изненада за един от участниците ще направи Михаела Филева, а роднина на Стефан Караджа ще изненада треньорите освен с неповторим глас, само че и със специфични авторски стихове, които е написал за всеки от тях. Известна представителка а ЛГБТИ общността, която получава персоналната поддръжката на поп иконата Мадона и видеото й обиколи света преди по-малко от година, ще се впусне в музикалната конкуренция освен поради премията от 50 000 лева и купата „ Гласът на България “, а и поради персоналната си идея.

В неделя вечер на огромната сцена на шоуто ще стъпят доста млади и изключителни реализатори, които ще я завладеят със размах, с автентичен сексапил, гений и същинска страст. Наред с младите гласове, феновете ще се насладят и на неповторими топ осъществявания на опитни участници, които ще „ вдигнат летвата “ до неразбираемост и безусловно ще „ разтресат “ с гласа си сцената на „ Гласът на България “. 

Новият епизод на обичаното музикално шоу по bTV дава обещание нова порция позитивни страсти, впечатляващи истории и нечувани гласове, а вълнението ще е голямо освен за всички в залата и пред екраните, само че и за звездните треньори.

„ Гласът на България “ е едно огромно семейство и съм щастлива, че имам достойнството да съм измежду прелестните ми сътрудници “, са думите на Галена, а Иван Лечев ще дефинира шоуто като „ Нещо  особено, което не наподобява на нищо друго, което дават по малкия екран “.

„ Нямаше да заставам на този стол, в случай че през целия ми път до мен не беше моето семейство, а тук се срещнах и с моето второ семейство “, ще съобщи с неспокойствие Дара, а Любо Киров ще показа, че „ Всичко, което се случва тук е прелестно! “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР