Дъщерята на Робин Уилямс Зелда Уилямс казва, че изображенията на

...
Дъщерята на Робин Уилямс Зелда Уилямс казва, че изображенията на
Коментари Харесай

Дъщерята на Робин Уилямс Зелда критикува AI разсъжденията на баща си

Дъщерята на Робин Уилямс Зелда Уилямс споделя, че изображенията на починалия й татко, направени с изкуствен интелект, са „ смущаващи “.

Тя се обърна към Instagram в неделя, с цел да изясни мислите си по отношение на изкуствения разсъдък, който е един от основните проблеми в контракта в стачката SAG-AFTRA против холивудските студия.

„ Аз не съм неутрален глас в битката на SAG против AI “, написа Уилямс. „ Свидетел съм от ГОДИНИ какъв брой доста хора желаят да обучат тези модели да създават/пресъздават артисти, които не могат да дадат единодушието си, като баща. Това не е теоретично, доста е действително.

Уилямс, режисьор и продуцент, който също е взел участие в плановете, разказа какъв брой е разстройващо да чуе по какъв начин се злоупотребява с облика и гласа на татко й.

„ Вече съм чувал, че изкуственият разсъдък е употребен, с цел да накара „ гласа “ си да каже каквото желаят хората и въпреки персонално да го намирам за смущаващо, последствията надалеч надвишават личните ми усеща. Живите артисти заслужават късмет да основават герои с техния избор, да озвучават анимационни филми, да влагат своите ЧОВЕШКИ старания и време в преследването на осъществяването. “

Тя заключи: „ Тези развлечения са, в най-хубавия си случай, неприятно копие на по-велики хора, само че в най-лошия си, ужасяващо Франкенщайново страшилище, съединено от най-лошите елементи от всичко, което тази промишленост съставлява, вместо това, което би трябвало да съставлява. ”

През уикенда Том Ханкс се спря на версия на себе си с изкуствен интелект, рекламирайки проект за зъболечение, предупреждавайки поддръжниците, че това не е в действителност той.

SAG-AFTRA възобновява договарянията с холивудските студия в понеделник.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР