Дъщерята на Робин Уилямс - Зелда - се подготвя да

...
Дъщерята на Робин Уилямс - Зелда - се подготвя да
Коментари Харесай

Дъщерята на Робин Уилямс прави своя режисьорски дебют

Дъщерята на Робин Уилямс - Зелда - се приготвя да направи своя режисьорски дебют.

Тя е единствената щерка на по този начин известния артист и е определена да режисира "Лейди Франкенщайн " - филм на Focus Features с присъединяване на Катрин Нютън и Коул Спроус .

Във кино лентата, чието деяние се развива през 1989 година , непопулярна ученичка в гимназията инцидентно съживява хубав викториански мъртвец по време на гръмотевична стихия и стартира "да го трансформира " в мъжа на нейните фантазии, употребявайки счупения солариум в гаража си.

Zomb-com incoming! I repeat, zomb-com incoming!
— Zelda Williams (@zeldawilliams)
Носителката на Оскар Диабло Коди е сценарист на кино лентата и ще бъде продуцент на плана дружно с Мейсън Новик. Джеф Ламперт ще бъде изпълнителен продуцент, до момента в който вицепрезидентът по произвеждане и разработка на Focus Features, Мишел Момплезир, ще бъде изобретателен изпълнителен шеф на кино лентата.

Зелда Уилямс удостовери новината за "Лейди Франкенщайн " в своя Twitter акаунт: „ Знам, че Холивуд има неприятна известност за правене на продължения на филми, римейкове и по този начин нататък... Но също по този начин най-сетне ми е разрешено да работя по най-безумния, прелестен сюжет за зомбита, който в миналото съм чела, и ще бъда постоянно признателна за това! “

Зелда сподели още, че филмът ще означи дебюта ѝ като пълнометражен режисьор.

Zelda Williams is gearing up to make her directorial debut!
— Entertainment Tonight (@etnow)
Снимките на "Лейди Франкенщайн " се чака да стартират по-късно това лято.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР