Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина, пропуши наргиле, научи

...
Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина, пропуши наргиле, научи
Коментари Харесай

Щерката на Радев пропуши

Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина, пропуши наргиле, научи HotArena.

Президентската наследничка, която наскоро излезе в лятна почивка, не стопира да купонясва. Преживяванията си тя разгласява в обществените мрежи, а на множеството фотоси бълва кълба пушек, от пушене на наргилета.

Щерката на главнокомандващия протяга ръка постоянно към модерните водни лули. Освен това доста обича да кръстосва страната с другари и да оползотворява оптимално времето си за отмора.

Преди седмици, дружно със свои другари, Дарина отиде до морето. Близки до фамилията обаче са безапелационни, че децата на президента не са капризни, макар високия пост на татко си, написа „ България през днешния ден ”.

Дарина обича да прекарва вечерите си в компанията на приятелки, пиейки бяло вино. Нищо от тийнейджърския живот не е неразрешено на младата Радева. Но фриволното държание й е позволено единствено през лятото.

Наесен тя се връща в класната стая на 35-о приблизително учебно заведение „ Добри Войников ”, където да пази репутацията си на една от най-умните в класа си.

Младото момиче, също така е безпределно отдадено и на театъра. В 9-и клас влиза в актьорската натрупа на учебното заведение си. Наред с уроците, тя е ангажирана с няколко постановки и взе участие в разнообразни интернационалните театрални фестивали.

И макар че театърът е единствено занимание, тя споделя, че то може да я води и до Театралната академия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР