Дъщерята на популярния актьор Джъд Лоу публикува в своя личен

...
Дъщерята на популярния актьор Джъд Лоу публикува в своя личен
Коментари Харесай

Дъщерята на Джъд Лоу показа естествена красота

Дъщерята на известния артист Джъд Лоу разгласява в своя персонален Инстаграм акаунт изложба, съдържаща две нейни фотоси без грим.

На споделените от нея фрагменти двадесетгодишната Айрис, която е модел, явно таман излиза от банята, защото театралничи пред фотографския обектив с мокра коса и без капка грим, като демонстрира лицето си в непосредствен проект. За часове обявата ѝ събра над 44 000 лайкове.

Това обаче напълно не е първият път, в който 20-годишната наследница на артиста споделя фрагменти, разкриващи естествената ѝ хубост. По принцип тя има навика постоянно да споделя сходни изображения с почитателите си в платформата, когато е на плаж. В акаунта ѝ постоянно се появяват редица дръзки изявления, показващи я без диря от макиаж, облечена в изрязани бански костюми, които разкриват огромна част от тялото ѝ, написа dir.bg.

От фотографиите ѝ човек умерено може да заключи, че огромната щерка на холивудската звезда несъмнено не е от срамежливите представителки на нежния пол. Точно противоположното, брюнетката е напълно наясно с обстоятелството, че външният ѝ тип е мощно оръжие, с което си служи с лекост, съдейки от хилядите лайкове и мнения към постовете ѝ.

Така да вземем за пример през октомври Айрис разгласява своя фотография с транспарантна рокля на марката " Клан " и черен бански костюм, която нажежи до алено виртуалното пространство.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР