Дъщерята на певицата Белослава - Божидара определено не е тръгнала

...
Дъщерята на певицата Белослава - Божидара определено не е тръгнала
Коментари Харесай

Дъщерята на родна певица върти собствен моден бранд в Ню Йорк

Дъщерята на певицата Белослава - Божидара несъмнено не е тръгнала по пътя на именитата си майка, само че пък това не изключва заниманията й да са свързани с лайфстайла и модата. Оказа се, че от пет години 24-годишната Дара върти бизнес със личен фешън бранд. Нещо повече, следва й показване на сбирка в Ню Йорк, заяви гордата й майка в ефира на " Преди обед ".

" Поканена е от един огромен магазин в Ню Йорк, който показва марки от целия свят. Новата й фешън линия ще бъде показана точно там. Аз съм доста горда от нея, чука по всякакви порти - отварят й се ", означи изпълнителката на " Между две луни ". Модният бранд на наследницата й се казва SQUARE и е адресиран най-вече към младежи и нейни връстници.  

Водещият Сашо Кадиев обясни също, че Божидара е една от десетте определени дизайнери, което си е " огромна цедилка ". Белослава изясни също, че не бърза да задомява момичето си, както при нея се е случило едвам на 22 години, когато ражда Божидара. " Сега нещата са други, не бързай маме ", съветвала я певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР