Дъщерята на Пеле Кeли Кристина Нашименто публикува снимка от болничното

...
Дъщерята на Пеле Кeли Кристина Нашименто публикува снимка от болничното
Коментари Харесай

Дъщерята на Пеле публикува трогателна снимка от болничното легло

Дъщерята на Пеле Кeли Кристина Нашименто разгласява фотография от болничното легло на именития футболист, който е във влошено положение в последните дни. В четвъртък от болница " Алберт Айнщайн " потвърдиха, че ракът на Краля на футбола се утежнява, а също така той има проблеми с бъбреците и сърцето, заради което ще прекара коледните празници под лекарско наблюдаване.

Вчера в бразилските медии се появиха информации, че 82-годишния Пеле към този момент не може да приказва и на процедура околните му се сбогуват с него, въпреки това да не е доказано публично. " Все още сме тук, борим се и имаме вяра. Още една нощ дружно ", написа Кели Кристина под обща фотография на двамата в Инстаграм, оповестена малко преди среднощ.

Пеле бе приет в болница на 29-ти ноември, с цел да продължи лекуването си на рак на дебелото черво, само че скоро по-късно медицинският екип разгласи, че химиотерапията към този момент не дава резултат.

Пеле е единственият троент международен първенец по футбол (1958, 1962 и 1970 г.). За националния тим на Бразилия Краля на футбола е изиграл 92 мача и е отбелязал 77 гола. Пеле е приет за най-хубавия футболист на XX век съгласно Международната футболна федерация. Бразилецът е вписан в Книгата на върховете на Гинес с 1279 гола в кариерата си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР