Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, скандализира за пореден път

...
Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, скандализира за пореден път
Коментари Харесай

Без задръжки! Сузанита, скандализира отново обществото...

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, скандализира за следващ път обществото!
16-годишната Сузанита става все по-палава и все по-разюздана. Непълнолетната звезда си татуира… дупето, написа HotArena.

Малко преди този момент тя втрещи всички, като си сподели циците на голо в обществените мрежи. Щерката на Орхан Мурад от дълго време е луднала по това да рисува тялото си. Гърбът й, единият й крайник и едната й ръка са татуирани съвсем напълно.

Досега най-скандалната й рисунка бе автомат. Сузанитка реши да разбие всички табута и смъкна дънките за най-интимния си татус. Дори остана единствено по черна тънка прашка и голо барабанче, с цел да покаже надписа, който си е татуирала. На задните й елементи е изписано „ Yes daddy ”, което в превод от британски значи „ Да, татенце “.

Посланието надали е ориентирано към татко й – известния музикант Орхан Мурад. По-скоро е палаво послание към гаджетата и любовниците й, които съумеят да стигнат до заветната татуировка.

У нас е наложително малолетните да показват декларация от родител, а в случай че са под 16 години, наличието на аставник е наложително. Голяма част от татуистите нарушават това предписание и шарят на воля младежите.

Сузанита обаче надали е нарушила правилото, тъй като тя не крие от родителите си своите разюздени пориви. Те към този момент неведнъж потвърдиха, че нямат нищо срещу да си демонстрира дупето на всички места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР