Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, която се опитваше да

...
Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, която се опитваше да
Коментари Харесай

Сузанита се извини на баща си Орхан Мурад, когото нарече „кьорав изрод“

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, която се опитваше да пробие на музикалната сцена, само че изкара единствено един шлагер и кариерата й завърши безславно, се е отдала на сина си Матиас. И до през днешния ден обаче тя не стопира да предизвика с разголени фрагменти. Припомняме, че Сузанита се снима съвсем без облекла даже по време на бременността си.

 

Неколкократно се събира и разделя с бащата на сина си – състезателят по мятане на копия Марк Славов. Така и не излиза наяве дали все още са дружно, защото връзките им, са много бурни и динамични.

 

Дълго време певицата не си говореше с татко й, който даже не познаваше внук си. Стигна се даже до крайности – в миг на алкохолно и наркотично замайване, Сузанита назова татко си „ сляп урод “, наблягайки, че той не спирал да изневерява на майка й, поръчвайки си жрици на любовта. Последва и клетва в обществените мрежи, само че в последна сметка татко и щерка съумяха да заровят томахавките и преди няколко месеца Мурад се среща с внук си Матиас.

 

Припомняме, че преди 2 години чалга ветеранът подписа брак с Камелия Добрева, а някогашната му брачна половинка Шенай, която е майка на Сузанита, отпътува за Италия и стартира работа в локален ресторант. Наложи й се обаче да се прибере назад в родината си, с цел да оказва помощ на щерка си в грижите за бебето.

 

Мълвата носи, че Сузанита била доста озлобена към новата брачна половинка на татко си. 

За никого не е загадка, че тя заряза учебното заведение и се посвети на нощния живот. След това твърдеше, че продължава образованието си като частна ученичка, само че осведомени издават, че не е приключила сполучливо.

 

Преди да се обвърже с Марк Славов, тя смени няколко „ съществени гаджета “. Хора от близкото обграждане пророкуват, че младите родители няма да останат дружно за дълго време, поради честите кавги и огромното напрежение посред им.

Инфо: Уикенд

Тагове: Сузанита певица Орхан Мурад Шенай Марк Славов семейство скандали прошка извинения
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР