Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за най-трудния си момент –

...
Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за най-трудния си момент –
Коментари Харесай

Мария Чакърдъкова каза всичко за развода си

Дъщерята на Николина Чакърдъкова проговори за най-трудния си миг – развода със брачна половинка й Симеон, а думите й сигурно ще внесат изясненост във всичко, през което е предходна в последните месеци, и за което интензивно се пишеше в общественото пространство.

" Не знам тъкмо какво се обърка. Когато се запознахме със Симеон и започнахме нашите връзки, аз бях на 22 години. Тогава имахме общи мечи, ползи. Имахме и другия, само че любовта беше доста мощна. Имахме една прелестна женитба, очаквания за живота, само че някак си във времето обратно нещо се счупи. Тези общи визии, фантазии се раздалечиха. То стана безшумно, незабелязано ", това показа Мария Чакърдъкова в изявление за Петя Дикова по bTV, съобщи Блиц.

Дъщерята на Николина Чакърдъкова призна дали някогашният й е посягал

" Нямало е драми, нещо, което да е повратна точка. Просто пристигна един спокоен миг, в който двамата осъзнахме, че към този момент всеки има своите визии за живота, само че те са поотделно. Така взехме решението, че би трябвало да продължим, само че като другари ", добави още младата певица.

Сега двамата със Симеон са другари.

" Успяхме да запазим положителния звук. Осъзнах какъв брой е значимо да има съгласие сред хората. Любовта идва и си отива, само че разбирателството остава. Дори и по времето на нашия бракоразвод запазихме положителния звук. Разбираме се, тъй като след нас оставяме две прелестни деца. Те са по-важни от нас ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР