Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол е

...
Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол е
Коментари Харесай

Николета обеща: Ще качвам снимки с бременното си коремче

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов - Никол е към този момент съвсем на 6 години, само че плеймейтката за първи път разкрива детайлности към раждането й, които са извънредно прочувствени, само че и не по-малко любопитни, разбра HotArena .

Раждането единствено по себе си беше леко, секцио по лекарска преценка, само че ме изненада няколко дни по-рано от плануваното и ми се наложи сама да си стигна до болничното заведение и след това да оповестя щастливата вест на околните ни. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, само че докторите овладяха положението ми и Слава Богу и аз, и Никол бяхме добре. "  , споделя искрено хубавицата в рубриката на Best Baby, за списание „ 36,6 за мен “. 

На този стадий тя не изпада в детайлности от какво естество са били  проблемите, само че е повече от признателна на ориста, че е благословена да бъде майка. Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са тези, в които детенцето е болно: „ Независимо дали приказваме за простуда или нещо по-сериозно. Тогава като че ли светът свършва и майката е доста по-сенситивна и фаталистично настроена. Душата й е свита, а гледката на детето й я смачква. Тогава даже аз, която съм доста спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми мемоари и съм уверена, че всяка майка ги изживява по този начин. “

В момента те живеят дружно в Кипър, където Никол се усеща доста щастлива от това, че не върви на градина и прекарва всяка минута с майка си. 

Николета неотдавна разгласи, че е подготвена още веднъж да стане майка, ето какво даде обещание в този момент, за момента, когато това стане действителност:  „ Да, към този момент го желая и имам вяра, че скоро ще бъде реалност, дай Боже! Няколкото кг допълнително ни минимум не ме тормозят, дори считам, че придават спомагателен сексапил, само че ще бъда съвременна, модерна бременна, като познавайки се, не пострадвам от комплекси, поради които да изпадна в конспиративност, в противен случай, бих направила всички ви съпричастни с моето благополучие, посредством доста споделени фрагменти с бременното коремче. "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР