“Дъщерята на Милен Цветков - Калина се възстановява трудно. Тя

...
“Дъщерята на Милен Цветков - Калина се възстановява трудно. Тя
Коментари Харесай

Дъщерята на Милен Цветков състрадавала на Кристиан Николов, докато е в ареста


“Дъщерята на Милен Цветков - Калина се възвръща мъчно. Тя даже състрадава на подсъдия Кристиан Николов. Калина Цветкова се тревожеше, че Кристиян е в абстинентно положение в ареста, тъй като той е взимал опиати ”. Това съобщи Надежда Ковачева, юрист, който съставлява дъщерята на в предаването “Тази заран ”.

Тежката злополука, при която почина журналистът Милен Цветков, стана преди две години на връх Великден. Тогава Кристиан Николов опустоши колата на Цветков, до момента в който беше спрял на червен светофар в столицата. До месец ще стане ясна присъдата на Апелативния съд за гибелта на журналиста Милен Цветков. Вчера пък стана ясно, че прокуратурата желае за Николов, а отбраната настояваше присъдата да се понижи на по-малко от 9 години.

“Прокуратурата е повдигнала най-тежкото обвиняване за такова закононарушение, което се санкционира от 15 до 20 години затвор. Към момента присъдата на първоинстанционния съд е по-възможно най-лекия състав за причиняване на гибел по несъобразителност, където се планува от 5 до 15 години. Въпросът не опира до това тъкмо какъв размер наказване би трябвало да се наложи в тази ситуация, тъй като прокуратурата поддържа към минимума на квалификацията, която е предявила като обвиняване, ние поддържаме под междинния размер от 10 до 20. За най-лекия състав причиняване на гибел при несъобразителност съдът е поставил наказване 9 години, при изискване, че е планувано наказване от 5 до 15 години, което значи някъде към средата ”, сподели Ковачева.

Тя акцентира, че отбраната на дъщерята на Милен Цветков желае по-тежка присъда, с цел да се сътвори казус.

За всичко останало по делото - гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР