Дъщерята на Милен Цветков - Калина и майка ѝ Дана

...
Дъщерята на Милен Цветков - Калина и майка ѝ Дана
Коментари Харесай

Дъщерята на Милен Цветков вече е в България

Дъщерята на Милен Цветков - Калина и майка ѝ Дана Начева към този момент са в България. Те са пристигнали през днешния ден от Нидерландия със съдействието на държавното управление, с цел да могат да погребат убития в злополука публицист, заяви " 24 часа ".

На летището 24-годишната Калина и някогашната брачна половинка на Милен Цветков са били чакани от екип на Военномедицинска академия, който е взел материал за проби за ковид от двете. След излизане на резултатите от тестването, в случай че са негативни,майката и дъщерята ще могат да пристъпят към образуване на погребението на 53-годишния водещ.

Калина е най-близкият негов пълновръстен родственик и е отказала служебно заравяне, тъй като упорства да се елементарни с татко си

Тази заран ръководителят на Националния действен щаб ген. Венцислав Мутафчийски съобщи, че е поел персонален ангажимент за младата жена, защото съгласно разпоредбите при завръщането си в България тя трябваше да бъде сложена 14 дни под карантина.

" Още в първия ден след гибелта на вашия сътрудник, за което отново употребявам опцията да изкажа съболезнования на неговите близки и към всички вас от гилдията, той беше обичан и приет публицист - още на идващия ден госпожа Генка Шикерова се свърза с мен, уточнихме някои детайлности и съм поел персонален ангажимент към това ", сподели в отговор на въпрос по време на днешния брифинг Мутафчийски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР