Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е била приета в болница

...
Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е била приета в болница
Коментари Харесай

Парис Джексън в болница след опит за самоубийство?

Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е била призната в болница нощес след опит за самоубийство , заяви уеб сайтът за всемирски вести Ти Ем Зи (TMZ). Служители на щатската полиция и на Бърза помощ са посетили дома на Парис Джексън рано сутринта през вчерашния ден. Предполага се, че тя е пробвала да си пререже вените.

Парис към този момент е изписана от болничното заведение. Според източници от семейство Джексън опитът й за самоубийство се дължи на напрежението към документалния филм за починалия й татко " Да напуснеш Невърленд ".

Самата Парис опроверга в Туитър слуховете , че се е пробвала да се самоубие и назова хората, които ги популяризират „ лъжци “.

Без да дава повече детайлности, представител на полицията е декларирал пред Агенция Франс Прес, че чиновниците на реда в Холивуд са се е отзовали на сигнал за опит за ликвидиране в 7.30 сутринта. Била е извикана и кола за спешна помощ, а „ самоубиецът е бил откаран в локална болница “.



Джаксън към този момент веднъж се опита да се самоубие през 2013 година и съобщи пред списание, че и преди този момент е правила такива опити няколко пъти. -->

Това не е първият случай, в който Парис би трябвало да опровергава подправени вести за себе си. В средата на януари тази година на нея й се наложи да опровергае информацията, че е болна и се подлага на терапия в лечебно заведение.

„ Медиите преувеличават “, съобщи тогава Парис и посочи: „ Да, взех си отмора от работа, обществените мрежи и моя телефон, тъй като от време на време ми се струпва прекомерно доста. Но съм щастлива, здрава и се усещам по-добре от всеки път ".

Парис Джаксън е щерка на Деби Роу, която беше женена за Майкъл Джаксън в продължение на 3 години през 90-те.

Кралят на попа умря ненадейно през 2009 година, като потопи в тъга милионите си фенове по целия свят. До ден сегашен той остава в паметта на хората със своите прелестни песни , макар многочислените опити да бъде очернян от своите недоброжелатели.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР