Дъщерята на Марта Вачкова се е променила до неузнаваемост. 25-годишното

...
Дъщерята на Марта Вачкова се е променила до неузнаваемост. 25-годишното
Коментари Харесай

Пълна промяна! Щерката на Марта Вачкова отслабна и се разхубави

Дъщерята на Марта Вачкова се е трансформирала до неразбираемост. 25-годишното момиче е отслабнало и много се е разхубавило. Рада Миладинова трансформира в същинска красива млада дама, излиза наяве от последните й фотоси в обществените мрежи, видя Lupa.bg.

Внучката на Григор Вачков е надарена млада художничка, която за няколко години е претърпяла същинска трансформация. Тя се е отървала от 10-15 непотребни кг и към този момент не е това пухкаво момиченце, което беше в тийнейджърските си години. Лицето на Рада е станало изваяно, нито е закръглено, нито е смугло, каквото беше преди. Промяната й е голяма, тя самата го вижда и е щастлива от този факт. От обкръжението на младото момиче издават, че напълно е сменило хранителния си режим и това е довело до втеляването й. Рада е горда с новото си тяло и към този момент се обича в новата си визия.



Момичето се е трансформирало до неразбираемост

„ Човек би трябвало да се харесва подобен, какъвто е. Но в случай че има нещо, което не може да преглътне, примерно веждите си или някакви недостатъци по кожата, каквито всички имаме, несъмнено, за какво да не ги поправя? За мен е доста значимо една жена да харесва себе си и да бъде уверена макар някоя даденост, която не харесва. Това е отличителният й белег, който я прави друга от другите. Никак не одобрявам уеднаквяването, което в последно време, изключително в България, се случва. Гледам фотоси на девойки на моята възраст, че дори и по-млади... ами те наподобяват като извадени от шаблон... ”, разсъждава умно надарената наследничка на Марта, която държи на естествената хубост и не утвърждава прекаляването с пластични интервенции и по този начин настоящите големи изкуствени устни.

Рада не се тормози да върви без грим и може да бъде забелязана по-често по този начин, в сравнение с с тонове макияж. Внучката на Григор Вачков не желае да се занимава с актьорско майсторство, а с изобразяване.



Преди щерката на Марта бе доста по-пухкава и черна

Тя  завърши през 2016 година Националното учебно заведение за изящни изкуства „ Илия Петров “ с профил графика. След това тя стартира да учи в Художествената академия, където тази година се дипломира в компетентност „ Плакат “. В свое изявление преди време Рада показа, че с родителката й не се наподобяват.

„ С майка ми сме ужасно разнообразни! Така както образно си приличаме доста, характерите ни са два обособени свята ”.

Звездата в медицински сериал „ Откраднат живот ” в никакъв случай не е била хубавица и до преди 1-2 години Рада бе копие на майка си, само че в погледната година, за нейно благополучие, се е трансформирала и към този момент не наподобява на  Вачкова.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР