Дъщерята на мъж, изчезнал точно преди Коледа, отправя призив за

...
Дъщерята на мъж, изчезнал точно преди Коледа, отправя призив за
Коментари Харесай

Молбата на дъщерята за отговори, след като татко изчезна преди 9 години, докато тя приготвя любимото му ястие

Дъщерята на мъж, липсващ тъкмо преди Коледа, насочва апел за деветата годишнина от изгубването му - и ще направи обичаното му предястие за празничната софра.

Деймиън Върнън обичаше Коледа, само че през декември 2014 година той изчезна, оставяйки щерка си Кортни, в този момент на 22 години, и останалата част от фамилията му комплицирани. Сега, девет години по-късно, Кортни моли за информация, с цел да я затворят най-сетне. Майката на едно Кортни от Бридлингтън сподели: „ Баща ми беше огромен почитател на Коледа. През онази година той изчезна, към този момент бях опаковала подаръците му и го чакахме и чакахме да се прибере. Оставихме коледната елха месеци наред с вярата, че ще се върне.

Сега, всяка Коледа, амбалирам подарък и му върша коктейл от скариди – обичайното му предястие за коледна вечеря. Имам искрица вяра, че може просто да мине през вратата. След като изчезна, баба ми умря от разрушено сърце. За нея беше прекалено много, с цел да се оправи. Преди две години имах наследник – първото му внуче – и толко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР