Дъщерята на легендарния защитник Николай Арабов - Ана, даде откровено

...
Дъщерята на легендарния защитник Николай Арабов - Ана, даде откровено
Коментари Харесай

Щерката на национал от Мексико'86: Сърцето му е разбито, не знае дали ще вземе пенсия

Дъщерята на именития бранител Николай Арабов - Ана, даде искрено изявление, в което приказва за положението на някогашния национал. Майстора има 42 мача за България, измежду които три на Световното състезание в Мексико през 1986 година. Ана разкри, че Арабов не е съумял да събере от клубовете, в които е играл и работил, нужния стаж за трудовата си брошура.

" Има хора, които не умеят да пият или може би липсва ензим за разграждане. Татко има проблеми, само че ги осъзнава. Контролира се и заобикаля компании... Заради тъгата си хората намират разтуха в пороците. Той е доста печален, че не си откри работа в някой тим. Смята се за отговорен, че не е съумял да задържи материалното си положение. Баща ми е заслужен човек, само че се въздейства от хората, елементарно се манипулира от сеирджиите. Те стоят цялостен живот над фамилията ми и единствено чакат, с цел да ни раздерат. Те не са създали нищо за България цялостен живот. Татко е помагал на доста хора, в никакъв случай не е търсил благодарности има огромно сърце, което в този момент е разрушено. Чака пенсията си, само че не се знае дали ще може да я вземе, тъй като не може да събере от клубовете си трудовия стаж. Как да живее почтено човек, откакто не разполага с нужните средства? Не може в центъра на Европа да се случва това и човек като него да е пропуснат ", описа Ана пред " Блиц ".

" Баща ми е дал всичко и благодарение на Бог и хората ще живее почтено. Но не усеща поддръжката и залита към пороците. А един недостатък е другар с другите пороци... В целия свят се грижат за хората, които са дали съществуването си за родината си. В целия свят им обезпечават почтено битие, което е обезпечено от Конституцията. Навремето ни смъкнаха от аероплан за Франция, с цел да остане татко ми в България. Париж остана в фантазиите, а баща плака доста тогава. Аз тогава бях дете на 9 години, щях да запомня България красива ", добавя дъщерята на именития бранител.

" Наскоро татко ми се зарадва доста. Бойко Борисов беше на посещаване в Сливен и попитал какво става с Николай Арабов. Беше доста благополучен, че въпреки всичко се сещат за него ", приключва Ана Арабова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР