Дъщерята на Киро Скалата — Нина, се качи върху сграда

...
Дъщерята на Киро Скалата — Нина, се качи върху сграда
Коментари Харесай

Щерката на Киро Скалата си играе със смъртта

Дъщерята на Киро Скалата — Нина, се качи върху постройка - палач, с цел да си прави рискови селфита, научи HotArena .

Атрактивната брюнетка, която е подвластна на модата, както всички останали младежи се впусна в рисковото начинание и даже си направи няколко доска рискови фотоси.

Невръстната наследница на културиста забрала свои приятелки и дружно с нейните връстнички се качили на рисков строж в столицата. Заедно с другите девойки почнали да си вършат селфита, с които желали да се похвалят пред връстниците си.

Момичетата даже съумели да се снимат в нетрадиционни пози, с цел да могат да събират повече лайкове.

Животозастрашаващата преживелица е била записана от бдителни жители, които незабавно се обадили на 112. Видео с палавите фрагменти с Нина даже бе качено в обществените мрежи и провокира вълна от отвращение.

Патрулна кола пък пристигнала до мястото и си тръгнала, без даже да се качат служителите на реда до горе. „ Мацките се снимаха 30 — 40 минути, висейки на ръба на покрива ”, споделя ужасяващ очевидец.

Видеото в последна сметка стигнало до Нина, която разяснява в обществените мрежи с нехаен звук случая. „ Ха, ха, ха, знам къде съм била! Споко ”, написа тийнейджърката, написа „ България през днешния ден ”.

Баща й Киро Скалата пък по този начин и не бе открит за коментар. Междувременно стана ясно, че заигравките по високи и рискови здания не са единствените лудории на момичето. Тя обожава да театралничи в провокативни пози и по нищожно облекло.

Строежът, върху който Нина и приятелките й се катерят не е незнаен. Той е на територията на Александровска болница и достъпът до него сякаш е неразрешен.

Въпреки това младежи от София постоянно се катерят по високата постройка и си вършат рискови селфита. Докато през май тази година 14-годишна ученичка не падна и не почина точно при такава фотография.

Девойката полетяла от 12-я етаж и починала на място. И въпреки мястото да наподобява необитаемо, градежът постоянно се оживява, въпреки сякаш да се охранява непрекъснато.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР