Дъщерята на Илон Мъск – Вивиан е видяна за първи

...
Дъщерята на Илон Мъск – Вивиан е видяна за първи
Коментари Харесай

Дъщерята на Илон Мъск е вече мъж

Дъщерята на Илон Мъск – Вивиан е забелязана за първи път, откогато законно промени пола и името си и се отхвърли от известната фамилия на татко си.
Ксавие Александър Мъск
е същинското име на сина на Мъск. Той към този момент се назовава Вивиан Джена Уилсън, още през април тази година, съобщи пред съда, че желае да промени пола си и “вече не желае да бъде обвързвана ” с милиардера и създател на Tesla “по никакъв метод ”.

са снимали Вивиан до момента в който се разхожда със своя другарка в Санта Моника, Калифорния, облечена повърхностно.

Тя към този момент има дълга коса и пораснал бюст. 
Още през юни беше обявено,
че Вивиан публично е приела моминското име на майка си и че Върховният съд на окръг Лос Анджелис е разрешил смяна на първото и второто и име, както и смяна на пола.

Тогава стана ясно и че новият акт за раждане, отразяващ смяната, ще бъде публикуван скоро откакто молбата на Вивиан е беше утвърдена от съдията. 

Илън Мъск се среща с Джъстин Уилсън, майката на Вивиан, до момента в който още е студент. През 2002 година им се ражда наследник Невада Александър, който почива 10 седмици по-късно в съня си от синдрома на неочакваната детска гибел. 

Четири години по-късно, те стават родители на двама синове с помощта на инвитро процедура – Грифин и Ксавие. През 2006 година, още веднъж благодарение на асистирана репродукция, Джъстин ражда тризнаци – Деймиън, Кай и Саксън. След две години двойката претърпява бракоразвод.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР