Дъщерята на Хайди Клум Лени би могла да има за

...
Дъщерята на Хайди Клум Лени би могла да има за
Коментари Харесай

Хайди Клум разкри защо не дава моделски съвети на дъщеря си Лени

Дъщерята на Хайди Клум Лени би могла да има за наставник една от най-популярните моделки в историята - точно своята майка!

От скоро 18-годишната Лени Олуми Клум стартира да се занимава професионално с моделство, а плановете ѝ са повече от сполучливи.

„ Тя е била на толкоз доста снимачни площадки с мен, без значение дали става дума за Project Runway, AGT или Top Model, както и на голям брой фотосесии. Лени в никакъв случай не е считала камерата за зложелател! “ - споделя Клум.

“Щом види фотоапарат, тя постоянно изскача пред него, театралничи и какво ли още не, тъй че мисля, че се усеща доста свободна пред камерата и фотографите.” - добавя моделката.

Дуото майка-дъщеря неотдавна театралничи дружно за корицата на Harper’s Bazaar Германия, а Лени направи дебюта си на стилния подиум на ревюто Alta Moda на Dolce & Gabbana през август 2021 година „ Не ѝ давам доста препоръки. Тя има своя лична позиция и по какъв начин желае да бъде забелязана “, сподели Хайди. „ Понякога ми демонстрира фотоси и ме пита коя съгласно мен е най-хубавата и тогава аз предпочитам една, само че тя избира друга. Лени има личен разум и усет и знае какво желае да прави, тъй че просто я оставям да си прави работата. Ако тя е щастлива и здрава и не се забърква в проблеми, всичко е наред! “

Бившият ангел на Victoria's Secret добави: „ Тя е от друго потомство. Току-що навърши 18 години и аз съм толкоз горделив с нея за всички работи, с които се занимава. Още повече се гордея, че тя беше призната в колежа, в който искаше да влезе! “ Хайди добави, че Лени ще се реалокира в Ню Йорк тази есен, като добави, че ѝ е „ малко тъжно “, само че несъмнено е щастлива за щерка си, тъй като тя може да се занимава с това, за което е мечтала.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР