Дъщерята на гласовитата певица Деси Добрева е наследила нейния певчески

...
Дъщерята на гласовитата певица Деси Добрева е наследила нейния певчески
Коментари Харесай

Бивша любимка и певица на Слави, призна нещо много лично

 Ето какво призна Деси Добрева за щерка си

Дъщерята на гласовитата певица Деси Добрева е наследила нейния певчески гений. Малката Алина пее правилно и от две години върви на пиано. Бившата вокалистка от „ Шоуто на Слави “ обаче не натиска дъщеря си да тръгне по нейните стъпки. Дала й е цялостна независимост занапред да се развива и реши в коя сфера желае да се развие. За тази цел я е записала на какво ли не, с цел да може Алина да отсее кое е нейното.

Деси признава, че възпитава щерка си с доста предпочитание и самообладание. „ За мен това е доста мъчно, тъй като съм извънредно припрян човек. С нея се изучавам да бъда търпелива. Тя е на шест и половина, следва да тръгне в първи клас “, споделя тя.



Описва я като обществено дете, с което беседва на всевъзможни тематики. „ Има разнородни ползи. Алина към този момент две години свири на пиано, пеем и играем у дома, вършим си нощни заведения, считаме и пишем някакви думички, готвим се за учебното заведение “, добавя Деси.

Твърди, че не я натиска за нищо и я е оставила сама да открие верния път в живота, написа блиц. „ Хубаво е едно дете да се допре до колкото се може повече неща. Тя спортува – лятото върви на лека атлетика, а зимата на художествена гимнастика “, хвали се гордата майка. Цели две години е посещавала и уроци по балет.



Деси се старае да е необятно скроена майка. Не е от вманиачените родители, които не дават и троха да падне в дома им. Напротив, дава й да цапа. Даже й е разрешила да си рисува върху една от стените. „ За някои неща има ограничавания, строга съм. Държа на режима за ястие и лягане “, тросната добавя певицата.

Наред с възпитанието на Алина Деси Добрева е в трескава подготовка за първия си независим концерт „ Лудо младо “ през май в НДК. Нейната аудитория от доста време чака нещо сходно. Не желала обаче да е просто концерт, а да има театър. За тази цел поканила трупата на Нешка Робева, които ще танцуват зад нея. В момента сортира кои песни да изпее. Паралелно с това записва и албум, който ще предшества този концерт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР