Дъщерята на Гала станала бизнесдама - такива заглавия може да

...
Дъщерята на Гала станала бизнесдама - такива заглавия може да
Коментари Харесай

То бива, то може, ама чак толкова: Мари на Гала се пише велика "бизнесдама"... с парите на мама! (СНИМКИ на резила)

Дъщерята на Гала станала бизнесдама - такива заглавия може да се прочетат в редица уеб сайтове, а и самата Мари Будева си има вяра, че в действителност е такава. Тя, както сама се показва, е горделив притежател на голям комплекс от студиа, освен това в самия център на София, които се отдават чартърен за разнообразни цели и действия.

Да, Мари твърди, че концепцията си е нейна, само че това не е елементарно доказуемо, както и че е вложила доста труд в цялата тази работа. За труда сме сигурни и не го слагаме под подозрение - както, че е участвала и е давала хрумвания за обзавеждането на студиата и за други неща, само че...

Има едно голямо НО и то е - от кое място бе, Мари, взе толкоз пари, че да закупиш тези студиа?! Тези въпроси напълно разбираемо задават хора в мрежата, само че отговор няма. Всъщност отговор има и той е явен на всеки - парите са на Гала.

Мари няма и ден трудов стаж някъде на заплата, само че към този момент се изявява като бизнесдама. А Стефан Николов и Гала й ръкопляскат. " То по този начин всеки знае, егати жалката работа. Да я бяха пратили да работи и да се научи малко на отговорности, тъй като по този начин я вършат страшна лигла, която все на хляба мекото ще търси ", разясняват консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР