Дъщерята на Гала - Мари Будева, винаги досега е давала

...
Дъщерята на Гала - Мари Будева, винаги досега е давала
Коментари Харесай

Тихите води са най-дълбоки: Щерката на Гала скандализира мре...

Дъщерята на Гала - Мари Будева, постоянно до момента е давала тип на непретенциозно, безшумно и добре възпитано, интелигентно момиче. Е, мнозина се усъмниха в тези й качества обаче, откакто самата тя се похвали с нещо умопомрачително в мрежата, написа kliuki.bg.

Мари Будева оповести, че е била на работна среща, която се надява да е минала сполучливо за нея и чака резултат. Не това, несъмнено, е шокиращото, а типът, в който девойката се е явила на въпросната работна среща.

Ето я пред вас - Мари се е барнала съвсем като героинята на Моника Белучи от паметния филм " Малена ". Тя е с рокличка, която е толкоз ефирна и разголена, че си е напряко нощничка или комбинезон, както биха го определили бабите ни.

Огромното деколте на Мари разкрива напълно прелестите й и даже не се постанова да се навежда доста, с цел да може събеседникът й да оплакне устойчиво окото. Излишно е да споделяме, че потребителите в нета мигновено реагираха и добре " нахраниха " щерката на Гала като я попитаха това ли смята за съответно облекло при работен ангажимент.

" Моето момиче, за каква тъкмо работа става дума, тъй като тези дрешки повече ми наподобяват на една по-особена и по-стара... Ако някой ми се яви на изявление в твоя тип, въобще няма да го бавя и да си върша труда да приказвам с него ", попиляха я в нета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР