Дъщерята на Гала – Мари, страдала от дете от рядка

...
Дъщерята на Гала – Мари, страдала от дете от рядка
Коментари Харесай

Коварна болест мъчи щерката на Гала, ето какво преживя Мари

Дъщерята на Гала – Мари, страдала от дете от рядка болест на ставите, поради която било извънредно значимо да няма съмнения в тежестта, написа HotArena.

ТВ водещата строго следяла храненията й и й забранявала да яде каквото й падне, тъй като било извънредно нездравословно за здравето й. Самата Мари признава, че постоянно оставяла гладна и живеела на непрекъсната диета, само че нямала различен избор, изключително откакто преди две години заболяването й я вкара в болница.

Тогава щерката на водещата претърпя комплицирана интервенция, откакто получила проблем с рамото. Хирургическата намеса била няколкочасова и изправила майка и на нокти.

„ Операцията беше много тежка, тъй като Мари е с една уязвимост на съединителната тъкан. Още като малко дете й се вадеше лакътната става. Спомням си по какъв начин един път щеше да падне, аз я хванах за ръката и тя й се извади. Беше ужасяващо. Има неустойчивост на ставите. В случая оперираха раменната й става, която по принцип има най-вече придвижване в човешкото тяло. Изваждането й нормално е съпроводено с изключително мощна болежка, при нея нямаше болежка, може би поради казуса й “, споделя проблемите на детето си Гала.

По време на интервенцията хирурзите хванали тъканта на Мари със специфични скоби, които държали ставата й да не излиза от гнездото си. Възстановяването на момичето било извънредно мъчно и се наложило Гала да я гледа съвсем като бебе, тъй като в продължение на месеци тя била обездвижена с шина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР