Дъщерята на Дженифър Бентън е била само на 5 години,

...
Дъщерята на Дженифър Бентън е била само на 5 години,
Коментари Харесай

Тъй като пубертетът започва по-рано от всякога, лекарите настояват за по-голяма осведоменост и грижи

Дъщерята на Дженифър Бентън е била единствено на 5 години, когато нейната учителка в детската градина показала нещо извънредно: младото момиче развивало гърди.

„ Беше в действителност обезпокоително “, сподели Бентън, 39. „ Тя може да е била високо малко момиченце, само че към момента беше малко момиченце. “

Беше 2019 година и момиченцето обичаше да си играе с кукли, да върви за сладолед и да гледа обичания си анимационен филм на Ник Джуниър, „ Балончета гупи “.

„ Как тялото й е по-старо от действителната й възраст? " Бентън си спомня въпроса. По предложение на учителя Бентън завел момичето при локалния доктор в Ащабула, Охайо.

По това време Бентън в никакъв случай не бил чувал за несвоевременен пубертет. Израснал в чернокожата общественост, където ранният пубертет е измежду най-високите в Съединени американски щати, Бентън е познавал 7- и 8-годишни девойки, които са имали менструация или са се нуждаели от сутиени. Но никой в ​​семейството на Бентън не разбра, че има действителна здравна диагноз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР