Дъщерята на депутата от ВМРО в Петрич Стоян Божинов –

...
Дъщерята на депутата от ВМРО в Петрич Стоян Божинов –
Коментари Харесай

Щерка на депутат с награда в Лас Вегас

Дъщерята на депутата от Вътрешна македонска революционна организация в Петрич Стоян Божинов – Мария, прибави в голямата си сбирка и премия, за която даже не си бе мечтала – Гран при от Международния фестивал „ Световна суперзвезда 2020 “ в Лас Вегас. Ден откакто възпитаничката на Вокално студио “Сгушена звездица” в Петрич разбра, че е носителят на суперприза, тя дефинира коронавирусната 2020 година за най-успешната досега в живота ѝ, тъй като единствено преди няколко седмици тя донесе в Петрич и Гран при от Международния музикален фестивал в Косово.

За феста в Съединени американски щати красивата и безпределно надарена Мария взе участие онлайн с клип по песента „ Бенг-бенг “ на Нанси Синатра. Тя го пратила преди седмица, откакто вокалният ѝ възпитател Таня Точева я записала за присъединяване в влиятелния конкурс, без да я пита. Клипът е същият, с който Мария отвя конкуренцията от 300 млади реализатори от целия свят в Косово.

За госпожица Божинова, която учи в благоевградската Езикова гимназия, с изключение на сегашното, и бъдещето е обвързвано с пеенето. Засега най-силно мечтае единствено пандемията да отшуми, с цел да може да се върне още веднъж на сцената поради вълнението и тръпката да пее пред аудитория.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР