Дъщерята на Чарли Шийн Сам обясни защо се е регистрирала

...
Дъщерята на Чарли Шийн Сам обясни защо се е регистрирала
Коментари Харесай

Дъщерята на Чарли Шийн се разсъблича в OnlyFans

Дъщерята на Чарли Шийн Сам изясни за какво се е записала в OnlyFans. Това е платформата, известна с това, че огромна част от нейното наличие е " за възрастни ", въпреки това да не е единствената ѝ устременост. И въпреки всичко главното, което притегля нови консуматори към OnlyFans, са точно разголените фотоси и интимни клипове най-много на дами, които те непринудено качват, с цел да покажат прелестите си и да вдигнат либидото на потребителите.

В своя Instagraм Сам съобщи, че желае да потвърди, че „ всички тела са красиви “. Момичето отговори на въпроса на клиент, който попита дали има добра фигура, с цел да направи това.
„ Не е нужно да имате " фигура ", с цел да извършите това. Единственото нещо, което има значение, е да се уверите, че ви е комфортно да публикувате това, което публикувате, и да помните, че всички тела са красиви ”.
                 

Феновете я попитаха и за реакцията на родителите ѝ към решението. Сам призна, че майка й, актрисата Дениз Ричардс, доста я поддържа: „ Сам, постоянно ще те поддържам и ще вардя гърба ти. Обичам те ”, написа Ричардс в мненията под една от изявленията.

Чарли Шийн обаче не oдобрява дейностите ѝ и сподели пред кореспонденти, че не може да ѝ повлияе, защото Сам живее с майка си.

Преди няколко години Сам Шийн интензивно се занимаваше с кариера на модел.

Чарли Шийн се раздели с някогашната си брачна половинка Дениз Ричардс през 2006 година Разводът на двойката беше съпроводен от кавги за прехрана на общите им дъщери: Сам и Лола. Освен това по-късно артистът беше упрекнат във връзки с порно модели, пристрастяване към опиати, алкохол и педофилия, а през 2015 година той призна, че има ХИВ.

Въпреки това, Дениз Ричардс не забрани на дъщерите си да поддържат връзка с татко си. Преди година Сам даже се реалокира при Чарли Шийн след спор с майка ѝ, само че по-късно се върна при нея.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР